Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Παναιτωλικός- Λεβαδειακός 0-0

Στη Λιβαδειά σ'ένα λασπωμένο γήπεδο (ειδικά στο δεύτερο μέρος ο χώρος μπροστά στην εστία του Τζενάμο είχε γίνει βούρκος) παίχτηκε πολύ καλό,ανοιχτό και δυνατό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.Η ισοπαλία μάλλον είναι δίκαι αν και ο Λεβαδειακός στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερος.
Ο Παναιτωλικός δεν κλείστηκε κι έδειξε επιθετικές αρετές με τους Μπαϊκαρά,Γκούρμα και Θεοδωρίδη ν' απειλούν την εστία του Λεβαδειακού.Μια καλή ευκαιρία είχε ο Γκούρμα στο 21' κι άλλη μία ο Θεοδωρίδης στο 40'.
Ενδιάμεσα ο Λεβαδειακός πέτυχε γκολ με το Ναπολεόνι που όμως ακυρώθηκε (κακώς) σαν οφσάιντ.Το ημίχρονο έκλεισε με τον τραυματισμό του Εντζεγκουέλε και την αντικατάστασή του από τον Αναστασιάδη.
Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο παρά το άσχημο τερέν οι δυο ομάδες κυνήγησαν από την αρχή το γκολ και είχαμε πολλές και καλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.
Πιο κλασική αυτή του Αναστασιάδη στο 50!Κι ένα φάουλ του Θεοδωρίδη λίγο μετά.Αλλο ένα σουτ μέσα από την περιοχή του Παππά στο 57' απέκρουσε ο πολύ καλός Κυριακίδης.
Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε στροφές,πλησίασε κοντά στο γκολ αρκετές φορές με τους Ναπολεόνι και Ζουρούδη.
Στο 70' έγινε η φάση του αγώνα όταν ο Τζενάμο απογειώθηκε  στο αριστερό Γ κι απέκρουσε φάουλ του Πόποβιτς,ο οποίος 3 λεπτά αργότερα απείλησε ξανά με φάουλ.
Ο Παναιτωλικός μετά την αλλάγή του Παππά κλείστηκε κι ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων δεν καρποφόρησε ούτε στο 75' που ο Πόποβιτς  χτύπησε πάλι φάουλ χωρίς τύχη!
Στο 87' σε τρεις αλλεπάληλες προσπάθειες οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Τζενάμο.
Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ο Παναιτωλικός "κάθησε" κι από καθαρή τύχη συν την καλή απόδοση του Τζενάμο δεν δέχτηκε γκολ.Ο κύριος Τεννές θα πρέπει κάτι να κάνει,αν και πιστεύουμε πως τέτοια εποχή δεν φτιάχνεις φυσική κατάσταση!

Λεβαδειακός (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Ταραλίδης(85' Σοιλέδης), Κόλτζος, Μουλόπουλος, Πόποβιτς, Ντιμπαλά, Λισγάρας, Τριποτσέρης, Ζουρούδης(90' ), Ναπολεόνι, Τάσιτς.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κούσας, Παλαιολόγος, Δέντσας, Ρότσα, Ετζενγκουέλε (45' λ.τ Αναστασιάδης) Βούκοβιτς(79' Μπελεβώνης), Παππάς(65' Ντουλέ), Μπαϊκαρά, Γκούρμα, Θεοδωρίδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτικής Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης (Δυτικής Αττικής), Δανέζης (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: