Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίστηκε μετά τη διακοπή ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννενα -ΟΦΗ 1-0(βίντεο)





Το παιχνίδι στα Γιάννενα διεκόπη στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου κι ενώ ο ΠΑΣ προηγείτο του ΟΦΗ με 1-0 με γκολ του Κυριάκου στο 24'.
Ηδη από το 19' ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς, διότι υπήρχαν οπαδοί στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Νέα διακοπή στο 27' από τον κ. Λαμπρόπουλο, καθώς δεν απομακρύνθηκαν οι οπαδοί που βρισκόντουσαν στο γήπεδο.
Τρίτη διακοπή στο ματς, καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οπαδός του ΠΑΣ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έπιασε από τον λαιμό τον τερματόφυλακα του ΟΦΗ, Πολυχρόνη Βεζυρίδη! Ο ρέφερι του ματς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Ο γιατρός του αγώνα θα εξετάσει τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων κι αν διαπιστωθεί ότι ο Βεζυρίδης μπορεί να αγωνιστεί τότε το παιχνίδι θα ξεκινήσει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόθεση και των δύο ομάδων είναι να αρχίσει και πάλι η αναμέτρηση.
http://www.mikriliga.com/

update(21:00)Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει κανονικά ο αγώνας ΠΑΣ Γιάνννεα-ΟΦΗ.Οι ομάδες επέστρεψαν πριν απο λίγο στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν τα λεπτά της καθυστέρησης και να γίνει κανονικά το ημίχρονο.Ο Τερματοφύλακας του ΟΦΗ Βεζυρίδης,μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων.Στην θέση του μπήκε ο Κασμερίδης.Ο ΟΦΗ αγωνίζεται με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπερτίν,ο οποίος ενεπλάκη στο επεισόδιο με τον φίλαθλο που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο.
Νικητής τελικά ο ΠΑΣ Γιάννενα με 1-0 επί του ΟΦΗ σ' έναν αγώνα που τελείωσε τρεις ώρες μετά το εναρκτήριο λάκτισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: