Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθρομετανάστες ως Δούρειος ίππος,οι χορηγοί του ταξιδιού και η Συνθήκη του Δουβλίνου II


Το θέμα των λαθρομεταναστών στη χώρα μας έχει πάρει πια τραγικές διαστάσεις,τις οποίες νιώθουν στο πετσί τους οι Ελληνες από τη μια άκρη ως την άλλη.
Φτάσαμε στο σημείο ο πιο φιλόξενος λαός του κόσμου να χαρακτηρίζεται ρατσιστής.Ομως όταν η εισροή αλλοδαπών είναι ανεξέλεγκτη και τείνει να γίνει ρέουσα πληγή για τους γηγενείς τότε δεν τίθεται θέμα ανθρωπισμού ή φιλοξενίας.
Τα πάντα έχουν ένα σημείο κορεσμού,από κει και πέρα γίνεται υπερχείλιση πνίγοντας δικαίους και αδίκους!
Το πρόβλημα βέβαια το 'χει ο λαουτζίκος σε κέντρο κι επαρχία κι όχι η ελίτ των βορείων προαστίων,που όπως είδαμε πρόσφατα στο Ψυχικό έχει τη δύναμη να κινητοποιεί εισαγγελία και αστυνομία και να τους διώχνουν προς λαϊκότερες γειτονιές.
Ολοι όσοι κόπτονται υπέρ των λαθρομεταναστών πιθανότατα δεν είχαν την τύχη-ατυχία να υποστούν τις επιθέσεις των,ούτε να συνυπάρχουν ως "έμποροι" στο πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί τους.
Δεν θα επεκταθούμε στην οργανωμένη εγκληματικότητα,ούτε στις αρρώστιες,ούτε στην εκμετάλλευση κι αυτών των ίδιων(κακά τα ψέματα δεν ζουν ζωή χαρισάμενη),αφού είναι γνωστά πράγματα ακόμα και στους ανευθυνοϊθύνοντες του τόπου και φυσικό επακόλουθο της λαθραίας διαβίωσης.
Προσωπικά πιστεύουμε ακράδαντα πως στόχος είναι η αλλοίωση της ομοιογένειας του Ελληνικού πληθυσμού με απώτερο σκοπό την άλωση της χώρας μας εκ των έσω.
Ουσιαστικά οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως Δούρειος ίππος των κατακτητών μας με τις ευλογίες των Ελληνικών κυβερνήσεων.Μέτρα όπως το τείχος στον Εβρο είναι τουλάχιστον αστεία,αν όχι ύποπτα και για κονόμα του κατασκευαστή.Δηλαδή τι μας λέτε κύριοι;Αν μπορούν να μπουν με τόση άνεση οι εξαθλιωμένοι φτωχοπρόδρομοι,τότε ένας οργανωμένος στρατός μιας εχθρικής χώρας θα κάνει περίπατο.Ξέφραγο αμπέλι σε απλά Ελληνικά!Και δεν καταλαβαίνετε πως μ' αυτά υποτιμάτε και απαξιώνετε τη δύναμη του Ελληνικού Στρατού.
Αφήστε και τη φαεινή ιδέα για πλοία που θα φιλοξενούν λαθρομετανάστες!
Αλλού είναι το θέμα και κει πρέπει να ψάξετε αν πραγματικά δεν συνηγορείτε στην αθρόα εισροή λαθρομεταναστών κύριε Παπουτσή και λοιποί επαΐοντες.
Ποιοι και με ποιο σκοπό χρηματοδοτούν όλη αυτή τη διακίνηση κακομοίρηδων από τα βάθη της Ασίας;
Μόνο το πέρασμα από την Τουρκία στην Ελλάδα είτε από τον Εβρο,είτε δια θαλάσσης στοιχίζει 1000 ευρώ το άτομο.Βάλτε και τα υπόλοιπα έξοδα από τη χώρα τους μέχρι τα παράλια της Τουρκίας,συνυπολογίστε και περιπτώσεις που διακινούνται ολόκληρες οικογένειες και θα δείτε πως δεν βγαίνει το ταξίδι προς τη γη της επαγγελίας άνευ χορηγών.Αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν καταφέρει να έχουν στη χώρα τους οικονομίες 5000 με 10000 ευρώ δεν θα ξεκινούσαν την περιπέτεια για την Ιθάκη.
Ψάξτε επίσης να βρείτε ποιοι κατέβαλαν προχτές τα έξοδα των ταξί από την Αθήνα για την Καβάλα και ποιοι ναύλωσαν τα αεροταξί για τη μεταφορά των Αφγανών στη Γένοβα κι ίσως ανακαλύψετε τον "τροχό"!
Κάτι τελευταίο:Γιατί δεν λέτε στο λαό για τη «Συνθήκη του Δουβλίνου II»,ποιος την υπέγραψε,ποιες οι δεσμεύσεις μας και γιατί δεν ζητάτε την κατάργησή της ή έστω την αναθεώρηση συγκεκριμένων όρων της;
 http://zeidoron.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: