Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Συναινετικό "διαζύγιο" με το Νταλακούρα στη θέση του ο Τεννές

Η δεύτερη διαδοχική ήττα του Παναιτωλικού στη Ρόδο, από τον Διαγόρα, αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο της ομάδας. Η διοίκηση της ΠΑΕ, που είχε αρχίσει να κάνει κάποιες σκέψεις μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, ειδοποίησε το πρωί της Πέμπτης τον Έλληνα τεχνικό πως επιθυμεί την λύση της συνεργασίας της μαζί του, έπειτα από ένα περίπου χρόνο (ο Νταλακούρας είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδαςμετά την απομάκρυνση του Σίνισα Γκόγκιτς, στα μισά της περσινής περιόδου).

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει:" Μετά από συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τον προπονητή Γιάννη Νταλακούρα, αποφασίστηκε από κοινού η διακοπή της συνεργασίας. Ο Γιάννης Νταλακούρας ανέλαβε τη θέση του προπονητή στον Παναιτωλικό πριν ένα χρόνο και συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας στην προηγούμενη, όσο και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του, την οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει απ’ όποια θέση και αν κληθεί, ως μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού."

Εκτός του Γιάννη Νταλακούρα, παρελθόν αποτελεί κι ο βοηθός προπονητή, Θόδωρος Παπαχρήστου, ενώ "παίζεται" η θέση του γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη.

Λίγη ώρα μετά το "διαζύγιο", ο Γιάννης Νταλακούρας μίλησε στη mikriliga.com, τονίζοντας: "Νιώθω προσωπική στεναχώρια, καθώς είχα βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω.
Παρ' όλα αυτά, δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τον πρόεδρο, τον κ. Μπελεβώνη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Αισθάνομαι ικανοποίηση για τη δουλειά μου σε αυτό τον ένα χρόνο, κάτω από αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες. Κάποιες φορές αισθάνθηκα πίεση και ήρθα σε αντιπαράθεση με τοπικούς φορείς και φιλάθλους, ωστόσο γνωρίζω καλά πως και αυτοί ήθελαν το καλό της ομάδας.
Άφησα την ομάδα με 35 βαθμούς στα μισά του δρόμου και θεωρώ πως αν έχει ανάλογη πορεία μέχρι το τέλος, τότε θα ανέβει σίγουρα στη Σούπερ Λίγκα. Μετά από τη συγκεκριμένη δουλειά που έκανα στον Παναιτωλικό, αυτή του προπονητή, θεωρώ πως δεν είναι καλό και για μένα και για την ομάδα, να συνεχίσω από κάποιο άλλο πόστο. Πάντως, οι άνθρωποι της ΠΑΕ γνωρίζουν πως θα είμαι πάντα στη διάθεσή τους στο μέλλον, αν με ξαναχρειαστούν...".


Τεννές, ο επόμενος!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος τεχνικός του Παναιτωλικού, θα είναι ο Μπάμπης Τεννές. Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει μιλήσει και συμφωνήσει με τον έμπειρο πρώην προπονητή της Κέρκυρας, ο οποίος θα βρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο Αγρινίου να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Ηλιούπολη κι απο Δευτέρα, πιάνει κανονικά δουλειά.

Η σχετική ανακοίνωση: "Σε συμφωνία με τον Μπάμπη Τεννέ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ήρθε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Μπάμπης Τεννές έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες Α’ Εθνικής, Αθηναϊκό, Απόλλωνα Αθ., Καλαμάτα, Πανηλειακό, Πανελευσινιακό, Άρη Θεσ., Ακράτητο, Λεβαδειακό και μέχρι πρόσφατα στην Κέρκυρα, την οποία οδήγησε πέρσι για δεύτερη φορά στη μεγάλη κατηγορία.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας θα έρθει αύριο Παρασκευή στο Αγρίνιο και θα αναλάβει εργασία από τη Δευτέρα. Η σημερινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Νταλακούρα, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της ομάδας μέχρι και την Κυριακή, στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ηλιούπολη."
http://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: