Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Συνέντευξη τύπου τριών προπονητών στο Αγρίνιο

Μετά τη λήξη του αγώνα Παναιτωλικού Ηλιούπολης στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δεν μίλησαν μόνο οι δυο προπονητές των πάγκων αλλά και ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού Μπάμπης Τεννές.Ας δούμε τι δήλωσαν:

Αλέξης Αλεξίου (προπ. Ηλιούπολης): Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς είχαμε το πρώτο ημίχρονο και σταθήκαμε πολύ καλά κατά τη διάρκειά του, αντίθετα με το β' μέρος που ο Παναιτωλικός ήταν εκπληκτικός και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι.

Γιάννης Νταλακούρας (προπ. Παναιτωλικού): Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες που φτάσανε τον Παναιτωλικό σε αυτό τον πρώτο γύρο στους 38 βαθμούς. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα μέσα στην ομάδα. Παραδίδω την ομάδα σε μια καταξιωμένη θέση, τη δεύτερη και σε έναν καταξιωμένο προπονητή.

Μπάμπης Τεννές (νέος προπονητής Παναιτωλικού): Δεν με προβληματίζει η δυσκολία του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, γιατί όταν έχεις μια νοικουρεμένη και χωρίς προβλήματα ομάδα, με τέτοιο ρόστερ, τότε δικαιούσαι την άνοδο. Είμαι ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια ομάδα με φιλοδοξίες ανόδου, είμαι διαβασμένος για το Παναιτωλικό και πιστεύω πως στον β' γύρο θα προσθέσω το κάτι παραπάνω για να βγει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τις πιθανές διαφορές ανάμεσα σε Κέρκυρα και Παναιτωλικό: Ο Παναιτωλικός είναι σε καλύτερη μοίρα και έχει διαφορετικό στιλ από την Κέρκυρα.

Μικρά από το Αγρίνιο

* Με ένα θερμό χειροκρότημα υποδέχτηκε ο κόσμος του Παναιτωλικού τον Γιάννη Νταλακούρα, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πριν την έναρξη του αγώνα.

** Παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο Μάκης Μπελεβώνης, ωστόσο δεν έγινε καμία νύξη στα μεταγραφικά του Παναιτωλικού.

*** Δεν έχει ηχήσει ευχάριστα στα αυτιά των φίλων του Παναιτωλικού, το σενάριο πρόσληψης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στη θέση βοηθού προπονητή.

**** Περί τις 4000 κόσμου βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.
http://www.mikriliga.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: