Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οργιο φημών για κατάχρηση σε Τράπεζα

"Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι" λέει γνωστή παροιμία,η οποία ταιριάζει γάντι στην υπόθεση που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα ιδιωτική Τράπεζα στο Αγρίνιο.
Με άκρα υποτίθεται μυστικότητα ελεγκτές της εν λόγω Τράπεζας διεξάγουν έρευνες στο υποκατάστημα της πόλης μας με σκοπό να ξεδιαλύνουν "μεγάλη κατάχρηση" όπως ακούγεται.
Από την πλευρά της Τράπεζας δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό αλλά οι πληροφορίες από στόμα σε στόμα κάνουν το γύρο της πόλης και όχι μόνο.

Αυτές οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τεράστιο έλλειμμα,που άλλοι το ανεβάζουν στις 600 χιλιάδες ευρώ κι άλλοι το πάνε και πάνω από το εκατομμύριο!Λέγεται ότι προέκυψε  από δύο υπαλλήλους οι οποίοι έπαιζαν τα χρήματα των καταθετών στο χρηματιστήριο.
Ξαναλέμε και πάλι ότι από την ιδιωτική Τράπεζα δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση,ούτε και καταγγελία στις Αστυνομικές η Δικαστικές αρχές.Ο,τι γράφουμε είναι απ' όσα που ακούγονται στην πόλη και φυσικά τα μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι οι δυο "εμπλεκόμενοι" υπάλληλοι (διαφορετικού φύλου) δεν έχουν απολυθεί αλλά βρίσκονται σε διαθεσιμότητα,όπως και ο διευθυντής του υποκαταστήματος,μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες των ελεγκτών.

Επειδή οι φήμες δίνουν και παίρνουν στο Αγρίνιο και την γύρο περιοχή και οι καταθέτες ανησυχούν για τα χρήματά τους μήπως θα ήταν προτιμότερο να βγει μια επίσημη ανακοίνωση της συγκεκριμένης Τράπεζας που να βάζει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: