Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Αύριο στη Λιβαδειά χωρίς οπαδούς αλλά με την ΕΤ 3 παρούσα

Αύριο Δευτέρα,το απόγευμα  στις 6:00,ο Παναιτωλικός μας δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα στη Λιβαδειά με αντίπαλο την τοπική ομάδα.Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία οπαδών του Παναιτωλικού (μετά από συναπόφαση των αρμοδίων φορέων) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ 3.Την ώρα του αγώνα ο καιρός προβλέπεται βροχερός και με αρκετό κρύο (στους 7 βαθμούς το θερμόμετρο)!

Μ' αυτές τις συνθήκες ο Παναιτωλικός θα πρέπει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από το Λεβαδειακό για να παραμείνει μόνος του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Με ήττα θα συγκατοικεί με το Διαγόρα που νίκησε σήμερα τη Δόξα Δράμας 1-0 κι έφτασε κι αυτός στους 41.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα παρά την ισοπαλία με 1-1 σήμερα στην Ηλιούπολη οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής με 49 βαθμούς.

Η αποστολή του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ για τον αυριανό αγώνα αποτελείται απο τους:
Στρατηλάτη, Κυριακίδη, Μουλόπουλο, Σωτήρχο, Τριποτσέρη, Κορδονούρη, Αλεξίου, Λισγάρα, Κόλτζο, Ταραλίδη, Tάσιτς, Nαπολεόνι, Μπεγκόνια, Σοϊλέδη, Βασιλείου, Ντιμπαλά, Ζουρούδη, Πόποβιτς..

Ο Μπάμπης Τεννές επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ που αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας:
Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Τζόνσον, Μπελεβώνης, Παππάς, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Ρότσα, Βούκοβιτς, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Καραμαλίκης, Γκούρμα, Παλαιολόγος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χατζής (Δυτικής Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κασσαβέτης (Δυτικής Αττικής), Δανέζης (Αθηνών)
4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσορτανίδης (Αχαϊας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: