Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικό κόντρα στο Διαγόρα στη Ρόδο

 Ποδαρικό στη νέα χρονιά κάνει από τη Ρόδο ο Παναιτωλικός μας,όπου σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 αντιμετωπίζει το Διαγόρα στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής.Στόχος ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως η νίκη για τη διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς.
Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού βρίσκονται στη Ρόδο από το βράδυ της Δευτέρας και ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία τους, με προπόνηση στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.Μάλιστα κάποιοι θερμόαιμοι οπαδοί του Διαγόρα προκάλεσαν επεισόδιο σε βάρος των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού πετώντας πέτρες την ώρα της προπόνησης.
Ο Γιάννης Νταλακούρας ανακοίνωσε την εικοσάδα της αποστολής,που είναι οι Μπελεβώνης, Αναστασιάδης, Καούνος, Θεοδωρίδης, Παλαιολόγος, Μπουμάλ, Τζενάμο, Ρότσα, Πασάς, Μπαϊκαρά, Γκόλιας, Δέντσας, Κούσας, Παππάς, Καραμαλίκης, Ετζενγκέλε, Γκούνκελ, Μπαμπανιώτης, Γκούρμα, Μουμίν.

Επίσης χτες το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και  για τους παίκτες του Διαγόρα με τον Πέτρο Ρουτζιέρη και τους συνεργάτες του να κάνουν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς την προπόνηση τους.Ο Διαγόρας θέλει νίκη και μόνο νίκη για να πλησιάσει τον Παναιτωλικό στη βαθμολογία.
Οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι Ταμπάσης, Τύρελης, Σκόνδρας, Προβατίδης, Πεταυράκης, Πλάτανος, Ζουρούδης, Τριανταφύλλου, Ταραχούλσκι, Ζλάτκοβιτς, Αγκιρίμπα, Καμινιώτης, Εξουζίδης, Σαλαμαστράκης, Πουλόπουλος, Χατζόπουλος, Χριστοφιλέας, Σπάρταλης και Γεωργίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπετσόγλου, Παπανικολάου (Κορινθίας)
4ος: Ίσαρης (Πιερίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: