Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ο Ντούλι Τζόνσον στον Παναιτωλικό,παικταράς αλλά άτακτος


Mεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου για τον Παναιτωλικό ο 27χρονος χαφ Ντούλι Τζόνσον της ΑΪΚ Στοκχόλμης!Ο Λιβεριανός με το Σουηδικό διαβατήριο έμεινε ελεύθερος από την ΑΪΚ κι ήρθε στο Αγρίνιο για ενάμισυ χρόνο.Πολυσύνθετος παίκτης,με πλούσιο βιογραφικό,25 φορές διεθνής.Ο Ντούλι Τζόνσον ξεκίνησε από τη Φλόντα της Σουηδίας κι εκτός από την ΑΪΚ έπαιξε στη Χάκεν και στη Μακάμπι του Τελ Αβιβ.Την περίοδο 2004-2005 είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο πλούσιο είναι και το βιογραφικό του ως πολίτης!
Εχει καταδικαστεί για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης κι επίσης έχει κατηγορηθεί και για επίθεση στη σύντροφό του το 2005.Τον περασμένο Οκτώβριο βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό μιας 22χρονης κοπέλας.Παρ'ότι στο δικαστήριο αθωώθηκε ο κόσμος της ΑΪΚ απαίτησε και πέτυχε την απομακρυνσή του από την ομάδα.
Ας ελπίσουμε πως θα προσαρμοστεί εύκολα στις απαιτήσεις της Β' Εθνικής και θα προσφέρει στον Παναιτωλικό χωρίς εξωγηπεδικά παρατράγουδα!

Ανακοίνωση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
"Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Παναιτωλικός, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή Μπάμπη Τεννέ και στην οικογένειά του για τον θάνατο της μητέρας του"

Εκφράζουμε από 'δω και τα δικά μας συλλυπητήρια στον κύριο Τεννέ για την απώλεια της μητέρας το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: