Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Διπλό φονικό στις Παπαδάτες για μια καμινάδα (φώτο και βίντεο)


Σοκ έχει προκαλέσει στην μικρή κοινωνία στις Παπαδάτες του δήμου Αγρινίου η είδηση της διπλής δολοφονίας ενός ζευγαριού από στενό συγγενή του για ασήμαντη αφορμή
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress.gr ο δράστης που διαφεύγει της σύλληψης είχε έντονη λογομαχία με πρώτο ξάδελφό του για μια καμινάδα που ακουμπούσε στο τοίχο του σπιτιού του και τον ενοχλούσε.
Κανείς δεν περίμενε όμως ότι μετά τον καυγά ο 62χρονος δράστης θα έπαιρνε στα χέρια του ένα δίκανο και θα δολοφονούσε εν ψυχρώ τόσο τον ξάδελφό  του όσο και την γυναίκα του στην αυλή του σπιτιού τους. Τα θύματα μέχρι αυτή την ώρα κείτονται νεκρά στο σημείο που έπεσαν και η αστυνομία που έχει σπεύσει επιτόπου διεξάγει εξονυχιστικές έρευνες. Σύμφωνα με γείτονες το ζευγάρι με τον δράστη, που ηταν κλειστός άνθρωπος, ειχε και παλιοτερα διαφορές για ασήμαντα ζητήματα, αλλά κανεις δεν περιμενε πως αυτοί οι ασήμαντοι λόγοι, θα οδηγούσαν στο μακελειό. Μετα από τη λογομαχία, ο 62χρονος μπήκε στο σπιτι του και στη συνεχεια πυροβόλησε εξ επαφής, πρωτα τη γυναικα και μετά τον άνδρα που επιχειρησε να τον χτυπήσει με ένα τούβλο. Ακριβως δίπλα βρίσκονταν η 18χρονη κόρη του ζευγαριου, που στην κυριοεξία πάγωσε. Το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, όπως και άλλες γειτόνισσες και κάποιοι άρχισαν να προσεγγίζουν στο σημείο. Ο δράστης, αφου πήρε και άλλα φυσίγγια από την οικία του, βγήκε και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε με δίκυκλο έχοντας μαζί του και τo όπλο.
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χτενίζουν την περιοχή για την ανεύρεσή  του.
Συνελήφθη ο δράστης
Πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί της Αστυνομική διεύθυνσης Αιτωλίας συνέλαβαν τον δράστη του μακελειού στις Παπαδάτες της Μακρυνείας  του δήμου Αγρινίου
Συμφώνα με πληροφορίες του agriniopress o δράστης κινούνταν   στον κεντρικό δρόμο της Μακρυνείας  και δεν αποκλείεται να πήγαινε στο διπλανό χωριό  της Γαβαλούς , όπου υπάρχει αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί.
Αστυνομικοί που βρίσκονταν στην περιοχή τον αντελήφθησαν και αφού τον καταδίωξαν τον συνέλαβαν  και ήδη κρατείται στο ΑΤ Γαβαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: