Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το Πατρινό καρναβάλι πρωταγωνιστής στην δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα Discovergreece.com


Σε ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα και Αντιπεριφερειαρχών, στελέχη του
Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), με τα οποία συνεργάζεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την υλοποίηση του έργου «Σχεδιασμός και εφαρμογή δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», ανέλυσαν τη Μελέτη Τουριστικού Προϊόντος και Ανταγωνιστικής Ταυτότητας της Περιφέρειας, η οποία εκπονήθηκε από τον ΣΕΤΕ μετά τη διαβούλευση με όλους τους φορείς της περιοχής.

Επιπλέον, παρουσίασαν και βίντεο προβολής του τουριστικού προϊόντος της περιοχής καθώς και τη μακέτα 12σέλιδου εντύπου.
Παράγωγο της καμπάνιας ανάπτυξης (campaign site) του τουριστικού προϊόντος της Δυτικής Ελλάδας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον ΣΕΤΕ, αποτελεί το ψηφιακό αφιέρωμα στην Πάτρα από το Discovergreece.com που υποστηρίζεται δημιουργικά από την Marketing Greece.
Το ειδικό Ψηφιακό Αφιέρωμα καταλαμβάνει την κεντρική θέση στο Home Page (Πρώτη σελίδα)  του Discovergreece.com και προωθείται μέσω στοχευμένων ενεργειών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Discovergreece.com.
Περιλαμβάνονται ειδικού περιεχομένου αναρτήσεις, καθώς και ψηφιακή διαφήμιση στο διαδίκτυο (digital advertising plan) με στόχο την προώθηση και προβολή της Πάτρας στο ταξιδιωτικό κοινό.  
Μπορείτε να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το ψηφιακό αφιέρωμα για την Πάτρα και μάθετε τι σημαίνει «Πατρινό Καρναβάλι για πάντα»:http://www.discovergreece.com/el/

Δεν υπάρχουν σχόλια: