Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τη σκυτάλη πήρε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κι απαντάει στα σχόλια του κυρίου Μιχάλη


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
nosomeso@gmail.com - 
τηλ : 2631360109       
Ι.Π.   Μεσολογγίου  10/02/2017
Διαβάσαμε σε δημοσιογραφική ιστοσελίδα στις 05/02/17 την ανάρτηση που έκανε ο κος Μιχάλης στο προσωπικό του λογαριασμό, απαντώντας, στην ανακοίνωση μας για τις μετακινήσεις προσωπικού.
Η πρώτη αίσθηση που είχαμε, διαβάζοντάς τη, ήταν ότι δεν χρειάζεται να  σχολιαστεί από μέρους μας. Όσο όμως την βλέπαμε, αντιλαμβανόμενοι ότι από τη μια είναι ουσιαστικά προσπάθεια δικαιολόγησης  της στάσης του  και από την άλλη ότι λειτουργεί με την τακτική «βάλε λάσπη στον ανεμιστήρα», τελικά θεωρούμε ότι πρέπει να απαντηθεί. 

Ειδικά όταν αυτό ξεφεύγει από την ομάδα που ο κος Μιχάλης επικοινωνεί μέσω f/b και γίνεται συνήθης πρακτική απάντησης, αν λάβουμε υπόψη την …. «επικοινωνία» με το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Για να αποποιηθούμε το ρόλο του Γκέμπελς (ρόλο που  κάποιοι  αναλαμβάνουν   ευχάριστα)  και για να βοηθήσουμε όσους δεν ακολουθούν τα κοινωνικά δίκτυα παραθέτουμε την δημοσίευση του κου Μιχάλη στον λογαριασμό του :
«Έχεις 40 ετήσιους διαγωνισμούς και 20 ηλεκτρονικούς για 2 νοσοκομεία.

Λες λοιπόν. 20 +10 θα "τρέξει" το ένα 20+10 το άλλο. 

Εναλλακτικά, λόγω απειρίας σε διαγωνισμούς του ενός, 2 υπάλληλοί του πάνε και ενώνονται στην αρμόδια υπηρεσία του άλλου που έχει τεχνογνωσία και βγαίνουν όλοι οι διαγωνισμοί νοικοκυρεμένα και για τα δύο νοσοκομεία από μία υπηρεσία με τη συνδρομή υπαλλήλων και από τις δύο μονάδες.

Παίρνεις τελικά έναν μόνον υπάλληλο (από τους δύο που ήταν δίκαιο).
Λογικό? Όχι για όλους.

Ακόμη και αυτό αποτελεί αιτία πολέμου με τύμπανα ανακοινώσεων των σωματείων περί αποψίλωσης και απαξίωσης του νοσοκομείου που κάλεσες υπαλλήλους του να επωμιστούν μέρος μόνον της δουλειάς που τους αναλογούσε!!

Χάθηκε το μέτρο στο που αρχίζει το δίκαιο και το ηθικό και στο που τελειώνει η δημοσιοϋπαλληλική αγκύλωση, αρτιωμένη με την συνδικαλιστική εμμονή του διωκτικού παραληρήματος.»

Ας τα πάρουμε  λοιπόν με τη σειρά μήπως και βρούμε κάποια άκρη (…. μήπως και γλυτώσουμε  τις συνεδρίες με τον ψυχίατρο για τις εμμονές μας…) :
-Γίνεται λόγος για ισονομία  όπως θα «έπρεπε (20+10 για το ένα, 20+10 για το άλλο) ..για γαλαντομία αφού δεν είναι «έμπειροι και δεν μπορούν» . Ένας μετακινείται  μωρέ, γιατί αυτή η εμμονή στη γκρίνια;;;   Είναι όμως έτσι;;;;;;;;

Αφού ο κος Μιχάλης αντιλήφτηκε ότι το Νοσοκομείο μας δεν έχει την «εμπειρία και τεχνογνωσία όπως το Αγρίνιο» γιατί δεν έκανε κάποια κίνηση να το διορθώσει όπως όφειλε ως Διοικητής σε συνεννόηση με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες;;  

Όχι φυσικά όπως τώρα που παίρνει υπάλληλο επάνω αλλά φέρνοντας κάποιον να μάθει και τους …πληβείους!!  Γιατί οι μετακινήσεις είναι μόνο προς μια κατεύθυνση  και  μόνο για το Αγρίνιο ισχύει το δόγμα «οι ανάγκες της υπηρεσίας» ;;;;;

Αφού αυτό δεν έγινε ακόμη (στο γαλατικό χωριό με τους γεμάτο εμμονές κατοίκους) πως δικαιολογεί την μετακίνηση υπαλλήλου από το γραφείο προμηθειών του νοσοκομείου μας ( που είναι μη ικανό να κάνει όλα αυτά που πρέπει, κατά τα λεγόμενα του) στο γραφείο του ως γραμματέα  ενώ υπήρξε αγώνας του Συλλόγου για την επιστροφή στην οργανική θέση του;;;;;;;;;;;;;; ( κάτι που έγινε, μέχρι την εκ νέου παρέμβαση του ως Διοικητή ;;;).

 Η βοηθός θαλάμου που μετακινήθηκε, προοριζόταν και αυτή για τους διαγωνισμούς στις προμήθειες;

Γιατί ενώ εμείς μιλάμε ΤΟΣΟ για τους προηγούμενους  17 μετακινημένους   ΟΣΟ  και για τους 3 υπό τη διοίκηση του , ποσοστό 10% του προσωπικού μας ,η απάντηση του εστιάζεται μόνο  στον ένα;;;;;;. 

Οι υπόλοιποι μετακινημένοι (κυρίως από την νοσηλευτική υπηρεσία)στο Αγρίνιο;;;;;;;;;;;; 

Αφήστε τις άλλες Υπηρεσίες, ας μιλήσουμε για αυτή που ο ίδιος είναι διοικητής. Γιατί δεν επέστρεψε κανείς  αλλά συνεχίζεται η αφαίμαξη;;;;  Λείπει και εδώ η …..τεχνογνωσία;;;;
                                               
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: