Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» του 28χρονου Αμερικανού στο Θέρμο (ηχητικό)


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός 28χρονου Αμερικανού που είχε χαθεί χθες το απόγευμα στην περιοχή του Θέρμου και ειδικότερα στο Καλούδι Θέρμου. Για τον εντοπισμό του νεαρού
είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την τοπική Αστυνομία, αλλά είχε ενημερωθεί και η ΕΜΑΚ η οποία ετοίμαζε κλιμάκια για τις έρευνες.

Τελικά «λήξη συναγερμού» έγινε σήμερα στις 09.30 το πρωί όταν τον βρήκαν καλά στην υγεία του άνδρες του Α.Τ Θέρμου.

Ο 28χρονος είχε επικοινωνήσει μέσω facebook με έτερο άτομο – που διατηρεί σπίτι στην περιοχή του Καλουδιού ώστε να ελέγξει το σπίτι του, αφού ο ιδιοκτήτης διαμένει μόνιμα στην Αθήνα.

Στο σημείο αυτό ξεκίνησε η περιπέτεια για τον 28χρονο, ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Ναυπάκτου – Θέρμου. Κατά την διαδρομή, περίπου στις 07.30 το απόγευμα, το GPS του 28χρονου αποσυντονίστηκε με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει που βρίσκεται!

Ο νεαρός κράτησε την ψυχραιμία του και επικοινώνησε με τον αριθμό έκτακτης ανάγκης αναμένοντας παράλληλα την βοήθειά τους σε χωματόδρομο κοντά στο Καλούδι όπου είχε κατορθώσει να φτάσει.

Η περιπέτεια αυτή του 28χρονου Αμερικανού έμοιαζε θρίλερ, διότι στην περιοχή υπήρχε ομίχλη και δύσκολες καιρικές συνθήκες με αποτέλεσμα οι αρχές που είχαν κινητοποιηθεί από ώρες νωρίτερα να μην έχουν την κατάλληλη ευελιξία στις κινήσεις τους.

http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: