Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στην αυριανή διαμαρτυρία στην Ε.Ο. μπροστά στο ΚΤΕΛ


Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου καλεί αύριο Τετάρτη 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 όλα τα μέλη της και όσους φίλους της θέλουν να πάρουν μέρος στην προσπάθειά της να συνδράμει στην κινητοποίηση των αρμόδιων
φορέων σχετικά με την εξαιρετικά επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά όσοι κυκλοφορούμε με οχήματα ή δίκυκλα έμπροσθεν του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ατυχήματα -δυστυχήματα που συμβαίνουν στο ύψος της Εθνικής οδού κατά μήκος του ΚΤΕΛ.

Οσοι πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία θα παρατάξουν τις μηχανές τους έτσι ώστε να υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα για χρονικό διάστημα μισής ώρας και συγκεκριμένα από τις 15.00 μ.μ. έως 15.30 μ.μ. επί της διπλής διαχωριστικής γραμμής του οδοστρώματος.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου θα επιθυμούσε την συνδρομή και τη συμμετοχή όλων μας στη διαμαρτυρία,επίσης η αστυνομία θα συνδράμει σ'αυτή  την προσπάθεια για λόγους ασφαλείας.

Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στον παλιό σταθμό του τρένου και ώρα 14.30 μ.μ από όπου και θα αναχωρήσουν για το ΚΤΕΛ.

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα της Λέσχης στο facebook το κράνος είναι υποχρεωτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: