Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Καλαμάτα: Φοιτήτρια σε κατάσταση αμόκ κατέστρεψε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα (φωτο & βίντεο)


Νεαρή γυναίκα, 22χρονη φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας, σε κατάσταση αμόκ, πραγματοποίησε τρελή πορεία με κλεμμένο αυτοκίνητο, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο κέντρο της Καλαμάτας και από θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα.


Το απίστευτο σκηνικό, όμοιο μ’ αυτό που βλέπουμε σε αμερικάνικες ταινίες, ξεκίνησε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, όταν μια κοπέλα μπήκε απρόσκλητη σε αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει και όταν αυτή που φαινόταν να βρίσκεται στον κόσμο της δεν εννοούσε να φύγει, βγήκε έξω για να τη βγάλει από το ΙΧ, από τη θέση του συνοδηγού. Η κοπέλα, όμως, έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε στη θέση του οδηγού κι έκλεψε το αυτοκίνητο. Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και βγήκε στην Αριστομένους.

Μέχρι τα φανάρια Βασ. Γεωργίου και Φραντζή, δεν υπάρχουν μαρτυρίες για τρελή κι επικίνδυνη οδήγηση. Ομως, μετά τα φανάρια το αυτοκίνητο ανέβηκε δεξιά στον ποδηλατόδρομο και στην παλιά Αστυνομία έχασε τον προφυλακτήρα και κάποιο άλλο κομμάτι.

Στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο με μεγάλη, ασυνήθιστη ταχύτητα, με τον κόσμο να μην πίστευε αυτό που έβλεπε. Αφού δε χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά στο εργοτάξιο της ανάπλασης, παρασέρνοντας τις σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης.

Μετά τη Βασ. Κωνσταντίνου άρχισε ξανά να χτυπάει σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, ένα βανάκι Μερσεντές που εκινείτο και συνέχισε από δεξιά,

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όταν σφήνωσε σε αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί έτρεξαν να την πιάσουν και με δυσκολία την έκαναν καλά.

Η νεαρή γυναίκα εκτός ελέγχου αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά που είχε σπεύσει και του έριξε μια μπουνιά. Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.


https://www.eleftheriaonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: