Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

4 - 0 ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό,που κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο (φωτο)


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε απόψε στη Λεωφόρο τον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Το κρύο και η ανάγκη και των δύο για ένα θετικό αποτέλεσμα τους έκαναν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο,αλλά με πολλούς τραυματισμούς.

Σημειωτέον ότι και οι τρεις πρώτες αλλαγές των ομάδων ήταν αναγκαστικές.

Ο Παναιτωλικός άντεξε μόνο ένα ημίχρονο στη Λεωφόρο και στο δεύτερο... παραδόθηκε με αποτέλεσμα να χάσει δίκαια 4-0.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο τα βρήκε σκούρα,καθώς ο Χάβος είχε στήσει εκπληκτικά την άμυνα του Παναιτωλικού και κράτησε μακρυά από την περιοχή του Κυριακίδη τους αντιπάλους του.

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο η είσοδος του Π. Βλαχοδήμου έδωσε πνοή στην ομάδα του,ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός έδειξε να μην μπορεί και ήρθε κι ένας τραυματισμός και αλλαγή του Χαντάκια στο 66' που έδωσαν την  ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να σκοράρει και το παιχνίδι χάθηκε.

ΣΤΟ 12'ο Βιγιαφάνιες άνοιξε αριστερά για τον Εμποκού, αυτός έβγαλε τη σέντρα μέσα από την περιοχή,ο Μπεργκ έπιασε την κεφαλιά στη γραμμή της περιοχής με την μπάλα να χτυπάει στο σώμα του και να φεύγει άουτ.

ΣΤΟ 17' μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Ο Λόπες πήρε την μπάλα από κεφαλιά του Τσοκάνη σχεδόν από το κέντρο,εξαπέλυσε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε δίπλα στο αριστερό δοκάρι του Βλαχοδήμου.

ΣΤΟ 26' δυνατό σουτ του Μύγα,η μπάλα βρήκε από κοντά τον Ρέις στο πρόσωπο που έπεσε στο έδαφος και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε.


To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία ακόμα αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό,αφού ο Π. Βλαχοδήμος μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος τραυματισμού του Κλωναρίδη και κατάφερε να δώσει πνοή στην ομάδα του.

Στο 48' ο νεοεισελθών Βλαχοδήμος σούταρε δυνατά από τα αριστερά,αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε με γροθιές.

Στο 52' νέο σουτ του Βλαχοδήμου από τα αριστερά,ο Κυριακίδης όμως αυτή τη φορά μπλόκαρε.

Στο 54' κάθετη του Μπεργκ στον Βιγιαφάνιες, ο τελευταίος έκανε το πλασέ αλλά ο Κυριακίδης πρόλαβε και με το κορμί του απέκρουσε και κράτησε το μηδέν!

Στο 58' φάση διαρκείας για τον Παναθηναϊκό με τον Μπεργκ αρχικά να βγαίνει τετ α τετ,αλλά ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια ενώ στη συνέχεια το σουτ του Βιγιαφάνιες από τα όρια της περιοχής πέρασε μόλις άουτ!

Στο 66' βγήκε ο Χαντάκιας λόγω τραυματισμού κι αυτός και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ.

Στο 67' γκολ για τον Παναθηναϊκό ο Χουλτ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Βιγιαφάνιες έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αρχικά ο Κυριακίδης απέκρουσε εντυπωσιακά, αλλά ο Μπεργκ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 69' ο Λόπες δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει καθώς βγήκε τετ α τετ από τα αριστερά,αλλά ο Βλαχοδήμος με σωστή τοποθέτηση απέκρουσε και κράτησε το μηδέν για την εστία του!
Χατ-τρικ ο Μπέργκ

Στο 80' ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 και καθάρισε το ματς.Ο Μπεργκ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, επεχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Παναιτωλικού, κρεμώντας τον Κυριακίδη!!!

Στο 89' το 3-0:Ο Βιγιαφάνιες έκανε την κάθετη στον Λουντ και ο Φινλανδός με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη!!!

Στο 91' το 4-0: Σέντρα του Ζέκα από δεξιά, ο Μπεργκ πιάνει μόνος του την κεφαλιά, ο Κυριακίδης γλιστράει και 4-0...

Θρίαμβος του Παναθηναϊκού,ακόμα μία συντριβή του Παναιτωλικού που δείχνει ότι δεν είναι θέμα προπονητή,αλλά παικτών,οι οποίοι μέσα σε 11 λεπτά έφαγαν τρία γκολ....

*Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε και ο βοηθός του Κώστας Τσάνας βρίσκονταο στις κερκίδες του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ρέις(37' λ.τ. Κουρμπέλης), Ζέκα, Εμποκού(78' Λουντ), Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης(46' λ.τ. Παν. Βλαχοδήμος), Μπεργκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο(73' Μουνιός), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα(79' Παπαδόπουλος), Μύγας, Λόπες, Χαντάκιας(66' λ.τ. Κουτρομάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: