Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Με νίκη πέρασε και ο Πλατανιάς από το Αγρίνιο,2-1 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Στο βροχερό Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα τον Πλατανιά στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League.Η ομάδα του Αγρινίου υποχρεώθηκε σε ακόμα μία εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον αξιόμαχο και πολύ καλύτερό της αντίπαλο.

Παρατεταμένη περίοδος κάμψης για τον Παναιτωλικό,αλλά και φανερή αδυναμία στην αμυντική του λειτουργία.Η αλλαγή προπονητή και ο ερχομός κάποιων παικτών τον Ιανουάριο δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τη φυσιογνωμία της ομάδας.

Ετσι μοιραία δυσαρέστησαν και σήμερα τους οπαδούς τους που βρέθηκαν στο γήπεδο,αφού σε καμία περίπτωση δεν πίεσαν τους κρητικούς (με εξαίρεση το τελευταίο δεκάλεπτο) που πήραν άνετα τους τρεις βαθμούς!


Στο 13' το πρώτο καλό σουτ στο ματς,όταν ο Ρότσα έξω από την περιοχή το επιχείρησε, η μπάλα κόντραρε σε έναν αμυντικό του Πλατανιά και έφυγε κόρνερ.

Και στο 14' η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Μαρκόβσκι γύρισε στον Κούσα ο οποίος ανενόχλητος πλάσαρε αλλά ο Μπανανά έκανε την προβολή και έσωσε την ομάδα του.

Μετά το πρώτα αναγνωριστικό εικοσάλεπτο ο Πλατανιάς πήρε τα ηνία του αγώνα,πίεσε ψηλά τον Παναιτωλικό και γρήγορα άνοιξε το σκορ.

Στο 24' η πρώτη καλή στιγμή για τον Πλατανιά στο ματς: Ο Μανούσος έκανε τη σέντρα, ο Σίγκνιεβιτς πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα έξω.

Στο 25' απάντησε ο Παναιτωλικός: Ο Μάρκος Πάουλο θα πιάσει το σουτ έξω από την περιοχή και ο Σωτηρίου θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα σώσει την ομάδα του.

Και στο 26' έγινε πέναλτι: ο Μανούσος μέσα στην περιοχή απέφυγε τον Χαντάκια με προσποίηση,ο οποίος έκανε το τάκλιν και παραχώρησε πέναλτι.Ο ίδιος ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεσή του στην δεξιά γωνία του Κυριακίδη,ο οποίος έπεσε από την άλλη πλευρά και πέτυχε το 0-1 στο 27'!(δείτε το εδώ)

Ο Παναιτωλικός μετά την ψυχρολουσία φάνηκε να τα χάνει,ενώ ο Πλατανιάς ήλεγχε το ματς και κρατούσε άνετα το προβάδισμα.Λήξη ημιχρόνου.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες.

Ηρεμα κυλούσαν τα πρώτα λεπτά,ώσπου στο 54' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό,όταν μετά από κόρνερ ο Χαντάκιας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Μουνάφο έσωσε πάνω στη γραμμή σε νέο κόρνερ!

Και στην αντεπίθεση στο 55' ο Πλατανιάς διπλασίασε τα τέρματά του με τον Καρυπίδη:Ο Γιορέντε έκανε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Καρυπίδης με δεύτερη κεφαλιά έγραψε το 0-2.(δείτε το εδώ)

Ακόμα πιο βαριά στη συνέχεια τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού δυσκολεύονταν να πλησιάσουν την περιοχή του Σωτηρίου,ενώ αντίθετα ο Πλατανιάς έφτανε πολύ εύκολα στην εστία του Κυριακίδη κι έψαχνε και τρίτο γκολ.

Στο 78' ο Αποστολόπουλος έγινε κάτοχος της μπάλας, έφυγε προς την εστία του Κυριακίδη, επιχείρησε και ένα σουτ με τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού να απομακρύνει.

Παρ' όλα αυτά ο νεοεισελθών Ρέι στο 81' με ατομική προσπάθεια,αφού πέρασε τέσσερις αντιπάλους του μείωσε σε 1-2 στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Στα λεπτά που απέμειναν οι παίκτες του Παναιτωλικού προσπάθησαν για την ισοφάριση,αλλά... ήταν πολύ αργά!

*Ακόμα μία κακή εμφάνιση και νέα ήττα για τον Παναιτωλικό μέσα στην έδρα του!Το 'χουμε ξαναγράψει ότι το πρόβλημα της ομάδας δεν ήταν ο προπονητής,αλλά η τραγική άμυνά του...

*Παρά τον άσχημο καιρό φίλαθλοι κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού
*Και το Αγρίνιο στηρίζει τον αγώνα ζωής των παιδιών με καρκίνο!
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Χαντάκιας, Κούσας, Πάουλο, Λόπες(69' Παπαδόπουλος), Μπράβο(58' Ρέι), Μάκος, Φάρλεϊ, Κλέσιο(71' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε(89' Ντεβέσα), Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς(86' Μαραγκός), Στάθης, Μουνάφο, Μανούσος(75'Αποστολόπουλος), Σίγκνιεβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: