Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Πενθεί ο Παναιτωλικός: Πέθανε ο Άγγελος Τριανταφύλλου,ο πρόεδρος της πρώτης ανόδου στην Α' Εθνική το 1975


Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Παναιτωλικού και το Αγρίνιο από την απώλεια του ιατρού και ιστορικού ηγέτη του Παναιτωλικού Αγγελου Τριανταφύλου.

Ο Αγγελος Τριανταφύλου που έφυγε σε ηλικία 86  ετών ευτύχησε να είναι ο πρόεδρος που ανέβασε για πρώτη φορά τον Παναιτωλικό στην Α' Εθνική κατηγορία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός
Ένας από τους σημαντικότερους διοικητικούς ηγέτες του Συλλόγου μας, ο Άγγελος Τριανταφύλλου, έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικία 86 ετών.

Ασχολήθηκε με τα κοινά του Παναιτωλικού στις αρχές της δεκαετίας του ‘70, συμμετέχοντας αρχικά ως μέλος του Δ.Σ. και στη συνέχεια ως αντιπρόεδρος.

Ανέλαβε την προεδρία του Παναιτωλικού το 1974 και με την καθοδήγησή του ένα χρόνο αργότερα, η ομάδα μας προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Εθνική!

Ο Ιατρός Άγγελος Τριανταφύλλου τιμήθηκε (φωτο επάνω) από την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την ανεκτίμητη προσφορά του σε ειδική εκδήλωση τιμής στην ομάδα του 1975, που πραγματοποιήθηκε το φθινόπωρο του 2009 στο Αγρίνιο.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός και σύσσωμη η Παναιτωλική οικογένεια, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Άγγελου Τριανταφύλλου και στους οικείους του τα θερμότερα συλλυπητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: