Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Το πινγκ-πονγκ συνεχίζεται με νέα απάντηση του Διοικητή στο Σ.Ε.Ν.Α.

To παρόν σκίτσο (με ότι αυτό υπαινίσσεται) συνοδεύει την ανάρτηση του κυρίου Μιχάλη

O Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου,κύριος Δημήτρης Μιχάλης,ανταπάντησε με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο
facebook στην απάντηση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου στη δική του απάντηση στις καταγγελίες των ,τονίζοντας μάλιστα ότι από την πλευρά του βάζει τέλος στο πινγκ-πονγκ που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κυρίου Διοικητή στο fb

Το Σωματείο δίνει συνέχεια με διευκρινιστικές νέες ανακοινώσεις.

Δεν θα μπώ σε έναν ατέρμονο διάλογο αντεγκλήσεων. Κάτι τέτοιο δεν εξυπηρετεί την ενημέρωση, αλλά άλλους σκοπούς.

Είμαι αναγκασμένος όμως να κλείσω τον κύκλο αυτό (από τη μεριά μου) επισημαίνοντας ορισμένα πράγματα:
Δεν ψάχνω εχθρούς (αν σιωπούσα άραγε θα ήταν ΟΚ?) αλλά φίλους που όμως θα σταθούν έντιμα κοντά στην προσπάθεια εκλογίκευσης των λειτουργιών και προάσπισης της δημόσιας υγείας. Ο καθένας μπορεί να γίνει τέτοιος φίλος ή εχθρός, ανάλογα το ποιόν του. Η ζωή όμως συνεχίζεται.

Για το ότι αν ανατίθεται έργο ΩΡΛ σε οδοντιάτρους και το αντίστροφο, παρακαλούνται οι διαπιστώσαντες να καταθέσουν τα πειστήρια, γιατί διαφορετικές μέρες εφημέρευσης των μεν από τους δε (που ζήτησα), μόνο η παραπληροφόρηση μπορεί να το ταυτίζει με τον τρόπο αυτό.

Τα περί Επιστημονικού Συμβουλίου, παρέλκουν αναλύσεων απόντος του ιδίου από αυτόν τον ιδιότυπο διάλογο.

Όσο για την πιθανή αποχώρηση του μοναδικού νευροχειρουργού, και οι πέτρες γνωρίζουν πως μελετάται -δυστυχώς- προ πολλού, ουδεμία έχουσα σχέση με τα προγράμματα εφημεριών. Κάποιοι όμως εξυπηρετούν τις σκοπιμότητές τους ταυτίζοντάς το.

Κακός και καλός συνδικαλισμός σχεδόν ποτέ δεν υπήρχε. Υπεύθυνοι ή ανεύθυνοι συνδικαλιστές όμως πάντα. Και ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του να δει που ανήκει.

Τέλος στα τα περί αλλοπρόσαλλων μετακινήσεων, κανόνων, πλαισίου, νομιμότητας, σχεδιασμού κ.λπ., γνωρίζουν και τις θέσεις και τις ενέργειες της διοίκησης τις οποίες έχουμε πολλάκις συζητήσει.

Η επιλεκτική μνήμη όμως, όπως συνήθως, έτσι και τώρα, ανέλαβε δράση, σε ορισμένους, ωθούμενη από κάποιες των συνήθων αιτιών έκκλησής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: