Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Φοβερό παιχνίδι στο Αγρίνιο,Παναιτωλικός - Εργοτέλης 1-0 (Φώτο & βίντεο)


Με επιτυχία πέρασε το πρώτο από τα πέντε εμπόδια του τελικού φίνις για τη Souper League ο Παναιτωλικός.Παίζοντας μελετημένα και μπροστά στους πολυπληθείς οπαδούς του κατάφερε να επιβληθεί του Εργοτέλη 1-0 και να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό.

Ειδικά μετά το 55' έγινε ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Footbal League σήμερα στο Αγρίνιο,πραγματικό ντέρμπι.Και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διεκδίκησαν στα ίσια και οι δύο τη νίκη στοχεύοντας στην πολυπόθητη άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Πάνω κάτω η μπάλα,κίτρινες κάρτες (8 τουλάχιστον) και μία κόκκινη στη λήξη,μικροτραυματισμοί και καταπληκτικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τους οπαδούς του Παναιτωλικού πιο ζεστούς από ποτέ.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα,χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία του Αθανασίου.
Ακριβώς στο 20' ο Εργοτέλης έκανε την πρώτη του και φαρμακερή επίθεση,που έδιωξε σε κόρνερ ο επανεμφανισθείς Τακίδης διατηρώντας το μηδέν στη δική του εστία.
Aπο κει και πέρα το παιχνίδι ισορόπισε με τον Τακίδη να επεμβαίνει... τακτικά.
Kαι στο 42' ο Σίσιτς κέρδισε το ριμπάουντ στην απόκρουση του Αθανασίου σε δυνατό σουτ του Καμαρά και έγραψε το 1-0 για τον Παναιτωλικό.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ ήρεμα αλλά άναψε στο δεκάλεπτο!
Εν πρώτοις ο διαιτητής έβγαζε σωρηδόν αστείες κίτρινες σε τζαρτζαρίσματα πριν την εκτέλεση κόρνερ του Εργοτέλη και αμέσως μετά ο Καμαρά στο 57' μετά από ένα σόλο δεν μπόρεσε να σκοράρει αφού σούταρε πάνω στους αμυντικούς,λίγο νωρίτερα είχε χάσει καλή ευκαιρία για γκολ και ο Μελισσάς που δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Αθανασίου.

Τρία λεπτά αργότερα πρωταγωνιστής ο Τακίδης,που κράτησε το 1-0,σε καλό σουτ του Ρομάνο.
Το παιχνίδι είχε ήδη ανάψει με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και τον Μπελόν σε μεγάλα κέφια.
Στο 72' ο Δωματάς υποχρέωσε τον Τακίδη σε άλλη μία καλή απόκρουση.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Παναιτωλικού, που όμως δεν καρποφόρησε.Σε κακή μέρα σήμερα ο Μπόγιοβιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει,ούτε στο 89',όταν βγήκε μόνος του με τον Αθανασίου.

Τελευταία φάση του αγώνα για τον Εργοτέλη στο 92' που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει αλλά ο Τακίδης ήταν εκεί και... τραυματίστηκε.

Μεγάλη νίκη και τρεις βαθμοί για τον Παναιτωλικό,άτυχος ο Εργοτέλης που δεν κλείστηκε σε καμία περίπτωση.
Κόκικνη κάρτα για τον Μελισσά στο... 96'!!!!

Γεμάτο το γήπεδο του Παναιτωλικού,παρά το εργάσιμο της ημέρας και εξαιρετικά ενθουσιώδεις οι οπαδοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Τα παραλειπόμενα του αγώνα
Ο Σίσιτς αφιέρωσε το γκολ στο συμπαίκτη του Στεφανάκο που ζει ένα δράμα.
Ικανοποίησε ο Τακίδης που πήρε θέση βασικού μετά από πολύ καιρό
Εξαιρετικός για ακόμα μία φορά ο Μπακάκης ως αμυντικό χαφ και με επιθετική δράση,αλλά και ως δεξί μπακ στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
Στις εξέδρες βρέθηκε και  ο Ετζενγκέλε,που καταχειροκροτήθηκε!
Στο γήπεδο και ο Νίκος Βαμβακούλας.
Εντυπωσιακό το κούρεμα του Μπελόν με το Νο 89 να σχηματίζεται στο κεφάλι του!!!

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος):Τακίδης, Αραμπατζής (70' Μουμίν), Κούσας, Μελισσάς, Γκόλιας, Τζούνιορ, Μπακάκης, Φαβάλι(58' Μπελόν), Καμαρά, Σίσιτς(87' Πασάς),Μπόγιοβιτς.

Εργοτέλης(Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης):Αθανασίου, Πίτσος, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις, Γκαντιάγα(83' Κοζορώνης), Τζανακάκης, Χρυσοφάκης(59' Μπρούνο), Ζαχόρα(59' Δωματάς), Ρομάνο, Μπουχαλάκης,Σαρρής.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: