Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να χάσει μόνο 1-0 από την ουραγό Βέροια

Τέτοια παιχνίδια κύριε Χάβο τα "χτυπάνε" από την αρχή,δεν περιμένεις να φας γκολ για να κάνεις αλλαγή σε μιά ομάδα που έχει "καθίσει"

Στo Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας αναμετρήθηκαν η ουραγός τοπική ομάδα με τον Παναιτωλικό,που συνέχισε την κοιλιά στην απόδοσή του,για την 15η αγωνιστική της Super League.

Παγωνιά και λιγοστός κόσμος στο γήπεδο,όπου οι δύο ομάδες έπαιξαν όσο ήξεραν και μπορούσαν με τον Παναιτωλικό να υπερέχει αισθητά,όχι όμως αρκετά ώστε να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Οι Αγρινιώτες,όπως και στην Ξάνθη απ' όπου ξεκίνησε ο κατήφορος,είχαν στο πρώτο ημίχρονο τις ευκαιρίες να καθαρίσουν τον αγώνα,όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.Μοιραία στο δεύτερο ήρθε η ήττα από την ουραγό Βέροια,που τον πλησίασε στους 5 βαθμούς!

Επιθετικά ξεκίνησε η ομάδα του Παναιτωλικού,με κάμποσες αλλαγές στη σύνθεσή της και ήδη στα 5 πρώτα λεπτά είχε κερδίσει δύο κόρνερ,που φυσικά πέρασαν ανεκμετάλλευτα και δύο σουτ με Γκάλο και Μπελόν που εξουδετέρωσε ο Αναστασόπουλος!

Ο χρόνος κυλούσε κι ο Παναιτωλικός φαινόταν πιο δυνατός,πιο οργανωμένος να ελέγχει το κέντρο και γενικότερα τον αγώνα.

Μετά το 17' κάτι πήγε να κάνει η γηπεδούχος Βέροια,αφήνοντας όμως κενά τα μετόπισθεν όπου ξεχύθηκαν τρεις του Παναιτωλικού με τον Ιωάννου να βιάζεται στην τελική προσπάθεια.

Κάπου κει στο 25λεπτο κατέβασαν ταχύτητα και οι δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να είναι πιο επικίνδυνος όταν επιτίθονταν.

Στο 37΄ άναψαν τα αίματα,όταν ο Μπελόν μαρκάρισε άσχημα το Γεωργιάδη και είδε την κίτρινη κάρτα,ενώ στην εκτέλεση του φάουλ επικράτησε ένας πανικός μπροστά στο Ράφαελ,ώσπου έδιωξε ο Κούσας.

Και στο πάλι στο 42' η Βέροια βρέθηκε φάτσα με τα δίχτυα μετά από συνεχόμενα λάθη των αμυντικών του Παναιτωλικού,αλλά ο Καλτσάς  σημάδεψε τα... περιστέρια.

Η άμυνα του Παναιτωλικού συνέχισε να πελαγοδρομεί μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κι από τύχη απέφυγε το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και περίπου στο ίδιο τέμπο με το πρώτο,μόνο που τώρα η Βέροια επιχειρούσε στην επίθεση κι ο Παναιτωλικός έψαχνε λύσεις με εσωτερικές μετακινήσεις παικτών.Ευτυχώς για τους Αγρινιώτες οι Μπεν,Καλτσάς και Σισοκό δεν είχαν καλές σχέσεις με τα δίχτυα!

Στο 67' με άστοχο μακρινό σουτ του Γοδόι απάντησε ο Παναιτωλικός.

Στο 71' ο Μπεν,μετά από κόρνερ του Καλτσά,τους έπιασε όλους στον ύπνο κι άνοιξε το σκορ για τη Βέροια.

Μετά το γκολ ο Μάκης Χάβος "ξύπνησε" κι έκανε άμεσα δυο αλλαγές και μια τρίτη στο 84,που όμως δεν βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας.

Αντίθετα η Βέροια θα μπορούσε να 'χει κι ένα δεύτερο γκολ,όταν ο Καλτσάς χόρευε την άμυνα του Παναιτωλικού και ειδικά στο τρίλεπτο των καθυστερήσεων.

Επιτέλους στο Αγρίνιο πρέπει επειγόντως να ψαχτούν!Δεν γίνεται για ένα ακόμα παιχνίδι να υπερέχεις και στο δεύτερο ημίχρονο να χάνεις με κάτω τα χέρια.Μετά το γκολ μάλιστα καμία αντίδραση για την τιμή των όπλων έστω.Μάλλον ικανοποίηση που το σκορ έμεινε στο 1-0!

* Νίκησαν οι ουραγοί Βέροια και Απόλλων,μειώθηκε στους 5 βαθμούς η διαφορά τους από τον Παναιτωλικό
* Με κίτρινες εμφανίσεις έπαιξε η Βέροια,με άσπρες ο Παναιτωλικός
* Μεταξύ των λιγοστών οπαδών υπήρχαν πάνω από 100 Αγρινιώτες
* Εκπληκτικός ο Μουμίν στη γνωστή του θέση,κόφτης
* Ο Στέφανος Σιόντης έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα

Βέροια (Ρ. Ντόστανιτς): Αναστασόπουλος, Σισοκό, Γεωργιάδης(89' Αποστολόπουλος), Μπεν, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Τραπ(78' Σιόντης), Ζεζίνιο(75' Παυλίδης), Καλτσάς, Όστοϊτς, Μπάρμπας.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας, Καλί, Κούσας, Μουμίν(78' Μπογιοβίτς), Καμαρά, Γοδόι, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου(74' Θεοδωρίδης), Μπελόν(84' Μύγας).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: