Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Το Περιστέρι κέρδισε κατά κράτος τα "Καναρίνια"! - Παναιτωλικός - Ατρόμητος 0-2

Τρίτη συνεχόμενη ήττα του Παναιτωλικού συνοδευόμενη από κακή εμφάνιση

Το κρύο κράτησε τον κόσμο στα σπίτια και στις καφετέριες κι έτσι Παναιτωλικός και Ατρόμητος αγωνίστηκαν μπροστά σε λίγο κόσμο (περίπου 2000) απόψε στο Αγρίνιο.

Αλλη μία άσχημη εμφάνιση του Παναιτωλικού,στην έδρα του αυτή τη φορά για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.Ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα με 0-2 και εξασφάλισε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.


Το καμπανάκι χτύπησε ήδη τρεις φορές και οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους γιατί το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα και με ανάλογες εμφανίσεις πιθανότατα θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Ο Ατρόμητος πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα κι έδειξε αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει από σήμερα το θέμα πρόκριση.

Πολύ γρήγορα,στα 18 πρώτα λεπτά,βρέθηκε να προηγείται με 0-2!
Στο 16 με σουτ κεραυνό από το ύψος της περιοχής ο Φάμπιο άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο και στο 18' ήρθε δεύτερη ψυχρολουσία με κεφαλιά από την μικρή περιοχή του Καραμάνου,που κρέμασε τον Στεφανάκο.

Προσπάθησε στην συνέχεια ο Παναιτωλικός,πλην όμως ανορθόδοξα και με καμινάδες δεν παραβιάζονταν η εστία του Σηφάκη.Ο Ατρόμητος κατέβασε ταχύτητα,αλλά συνέχισε να απειλεί οσάκις έβγαινε μπροστά.

Η καλύτερη φάση για τον Παναιτωλικό στο 44',όταν ο Μπόγιοβιτς πλαγιοκόπησε από τα δεξιά την άμυνα του Ατρόμητου κι έκανε παράλληλη με την εστία του Σηφάκη σέντρα,όπου ο Καλογέρης.... γλίστρησε!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πασά στη θέση του Γοδόι και τον Παναιτωλικό πιο ορεξάτο,με τον Ατρόμητο να θέλει να διατηρήσει το σκορ πρόκρισης που έχει πετύχει από την αρχή του αγώνα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Ατρόμητος βγήκε πάλι μπροστά και στο 56' είχε δοκάρι σε πλασέ του Καραμάνου από πολύ κοντά.Κι αμέσως μετά στο 58' ο Στεφανάκος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ δυνατό σουτ του Ούμπιντες.

Στο 82' ο Μπικέι έβαλε το κερασάκι στην πικρή βραδιά.Σε μια φάση που μόνο ποδοσφαιρική δεν ήταν ,αφού "αγκαλιάστηκαν" πρώτα στη συνέχεια κλώτσησε τον Ιγκλέσιας κι είδε την κόκκινη κάρτα!

* Τζάμπα πήγαν οι όρκοι (φωτο) για καλή εμφάνιση και νίκη στην αρχή
* Δεν έβρεχε σήμερα στο Αγρίνιο,αλλά έκανε πολύ κρύο
* Ο Μάκης Χάβος ξεκούρασε Ράφαελ,Μελισσά,Μπακάκη και Τζούνιορ(μπήκε στο 57')
* Πρώτη ήττα φέτος στο Αγρίνιο,έστω και για το Κύπελλο
* Εντυπωσιακό!οι οργανωμένοι δεν έπαψαν να φωνάζουν και να χειροκρτούν

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Καμαρά, Θεοδωρίδης (70' Κουτσοσπύρος) , Γοδόι (46' Πασάς), Καλογέρης, Γκάλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Δάρλας (57' Τζούνιορ), Μπικέι και Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γεωργίου, Νάστος (89' Αρκούδας), Μπάλλας (70' Ιγκλέσιας), Καραμάνος, Ούμπιντες (75' Δημούτσος), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία και Φάμπιο.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: