Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών και γκαντεμιάς για τον Παναιτωλικό 0-0 με τον Πανιώνιο


Μπροστά σε 3500 περίπου κόσμο Παναιτωλικός και Πανιώνιος έκλεισαν απόψε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League στο Αγρίνιο,με κουλουράκια!

Αναγνωριστικό παιχνίδι στην αρχή κι όσο κυλούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός γινόταν όλο και πιο απειλητικός για την εστία του Ανέστη,μέχρι που εγκαταστάθηκε σ' αυτή.Κέρδισε το κέντρο και με πλαγιοκοπήσεις και από τα δύο άκρα έφερνε συνέχεια τη μπάλα στην περιοχή του Πανιωνίου,αλλά ως εκεί!Ενα κακό παιχνίδι με τη μία ομάδα να χάνει γκολ με το τσουβάλι και την άλλη να αμύνεται για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ενα ματς στο οποίο ο Παναιτωλικός θα 'πρεπε να έχει σημειώσει τουλάχιστον πέντε γκολ κατάφερε να πάρει ισοπαλία στην έδρα του!
Από την άλλη ο Πανιώνιος στάθηκε τυχερός,βοήθησε και η ανικανότητα των γηπεδούχων να σκοράρουν και μερικώς το αντιποδόσφαιρο και πήρε αυτό που ήθελε.

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών στο πρώτο ημίχρονο με κυριότερες τις παρακάτω:

Πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 2' από τον Παναιτωλικό,όταν σουτ του Μπόγιοβιτς από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο πολύ καλός σήμερα ο Ανέστης.
Στο 8' ο Μπακάκης μπήκε όμορφα από δεξιά,ο Καμαρά πλάσαρε αλλά... αδύναμα.
Παραλίγο αυτογκόλ στο 14' από τον Μητρόπουλο,που έδιωξε επικίνδυνα σε κόρνερ!
Ξανά στο 19' καλή κεφαλιά του Μπόγιοβιτς από την μικρή περιοχή,μετά από φάουλ του Γκάλο, έφυγε άουτ.
Και στο 20' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κούσα για οφσάιντ.
Εξαιρετικό ένα-δύο Μπακάκη και Κούσα στο 26' με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο άουτ.
Και πάλι στο 27' ο Γκάλο εκτελεί φάουλ και ο Μπόγιοβιτς σημαδεύει την πλάτη του Ανέστη.

Τον επιθετικό μονόλογο (77 - 23 η κατοχή μπάλας) του Παναιτωλικού προσπαθούσε να σταματήσει με σπασμωδικές κινήσεις από τα δεξιά ο Κολοβός χωρίς αποτέλεσμα!

Κι άλλη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 34' από τον Παπουτσογιαννόπουλο,που δεν βρήκε τη μπάλα σε ωραίο γύρισμα στην περιοχή του Καμαρά.Στο 38' και στο 39' νέες ευκαιρίες με πρωταγωνιστές τους Καμαρά και Κάλι.

Εκπληκτική ενέργεια στο 40' του Παπουτσογιαννόπουλου που σουτάρει δυνατά και διαγώνια και νέο "όχι" από τον Ανέστη που διώχνει για μια ακόμα φορά σε κόρνερ.Αποκορύφωμα στο 45'+ η κεφαλιά του Μπακάκη στο οριζόντιο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Γκάλο.

Καθολική η υπεροχή του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος (13 τελικές προσπάθειες έναντι 2 του Πανιωνίου),βομβάρδισε κυριολεκτικά την εστία του Ανέστη,πλην όμως άκαρπη.

Χωρίς αλλαγές και πιο ισορροπημένα ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Καμαρά στο 52' ν' αρχίζει και πάλι το χορό των χαμένων ευκαιριών,που αφού έκλεψε έξυπνα τη μπάλα από τον Κουλοχέρη την έστειλε άουτ.

55' Γκάλο σεντράρει,Μπόγιοβιτς εκτελεί τα... περιστέρια!Στο 58' ήταν η σειρά του Μπακάκη ν' αστοχήσει.Το παιχνίδι φαίνεται να εξελίσσεται σε καρμπόν του πρώτου μέρους!
Φάουλ του Γκόλια στο 63' από καλή θέση.... τίποτα.

Περίεργη φάση στο 70' στη μικρή περιοχή του Παναιτωλικού όταν ο Κάλι βούτηξε στο έδαφος για να παραχωρήσει κόρνερ,με τον Πανιώνιο να ζητάει πέναλτι!ο Κάκος δεν τους έκανε τη χάρη και πρέπει να είχε δίκιο.

Νέο καλό σουτ στο 76' του Μπελόν αποκρούει δύσκολα ο Ανέστης.

Παρά το κάποιο ανέβασμα του Πανιωνίου η κατοχή της μπάλας είναι 66-34!

Πάλι ο Ανέστης στο 85' εξουδετερώνει σουτ του Μπελόν.
Ούτε στις καθυστερήσεις μπόρεσαν να βρουν δίχτυα οι Αγρινιώτες παρότι είχαν και πάλι αρκετές ευκαιρίες κι έτσι μοιραία μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τους Νεοσμυρνιώτες!

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας(80' Δάρλας), Καλί, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι(62' Μπελόν), Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος(76' Καλογέρης), Μπόγιοβιτς.

Πανιώνιος(Νίκος Παντελής): Ανέστης, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός(86' Λαμπρόπουλος), Μενδρινός(67' Καμπάνταης), Κουλουχέρης, Αραβίδης, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Γιάννου(93' Τόσκας).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: