Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο Ατρόμητος νίκησε ξανά 2-0 τον Παναιτωλικό και πέρασε τους "8" του Κυπέλλου


Από τη μία η βροχή που έπεφτε στο Περιστέρι πριν την έναρξη του ματς,από την άλλη το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο είχαν ως αποτέλεσμα την παρουσία πολύ λίγου κόσμου στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Παναιτωλικό  για την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αρκετές αλλαγές και οι δύο ομάδες στη σύνθεσή τους μιας και ο αγώνας θεωρητικά τουλάχιστον ήταν διαδικαστικός,αφού ο Παναιτωλικός ήθελε νίκη με τρία γκολ για να προκριθεί ή με δύο για να πάει στα πέναλτι.Κι όμως στη διάρκεια του αγώνα είχε τις ευκαιρίες να κάνει την έκπληξη.

Δεν τις εκμεταλλεύτηκε και ο Ατρόμητος πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για την προημιτελική φάση,όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό,που έχει πάρει προβάδισμα έναντι του Αστέρα Τρίπολης.

Κακό γενικά παιχνίδι,κυρίως κέντρου,με  ατομικές προσπάθειες και πολλά λάθη εκατέρωθεν.Είχε όμως και γκολ και αρκετές φάσεις για γκολ και δοκάρι!

Πρώτη μεγάλη φάση στο 19' για τον Παναιτωλικό,όταν ο Μπόγιοβιτς έκλεψε τη μπάλα από τον Σηφάκη και πλάσαρε στο κενό τέρμα αλλά εκεί ο Λαζαρίδης έσωσε τον Ατρόμητο.

Και η δεύτερη καλή φάση για γκολ ήταν από πλευράς Παναιτωλικού στο 33',όταν ο Σηφάκης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Μπακάκη.Και πάλι στο 39' ο Μπακάκης εξαπολύει κεραυνό που φεύγει άουτ.

Αγνωστο γιατί στο 38' αντικαταστάθηκε ο Πασάς!

Ο Στεφανάκος δεν απειλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο εκτός από μία φάση στο 10' λεπτό,που τραυματίστηκε ελαφρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές  και με τον Παναιτωλικό πάλι στην επίθεση αλλά.... μετά το πεντάλεπτο το ματς... έληξε!

Ηταν στο 50' που ο Φυτανίδης με μακρινό φάουλ άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα,αφού πλέον οι Αγρινιώτες ήθελαν τρία γκολ.

Στο 60' ο Γεωργίου από αριστερά έστρωσε στον Φάμπιο που προσπάθησε να πλασάρει αλλά η μπάλα καταλήγει από κόντρες στα χέρια του Στεφανάκου.Ξανά στο 63' ο  Φάμπιο βρέθηκε ακριβώς στη γραμμή της μεγάλης περιοχής αλλά σούταρε άσχημα πολύ ψηλά.

Μισή ώρα ακόμα παιχνίδι για να συμπληρωθούν τυπικά τα 90',χωρίς βέβαια να λείψουν οι φάσεις για γκολ από πλευράς Ατρομήτου περισσότερο.

Στο 74' δοκάρι για τον Παναιτωλικό με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ του Νταλμά και ασθενή απόκρουση του Σηφάκη.

Στο 77' μεγάλη απόκρουση του Στεφανάκου σε τετ α τετ με τον Γεωργίου.

Και στο 80' ο Ατρόμητος σφράγισε οριστικά το εισητήριο της πρόκρισης με το εξαιρετικό τεχνικό σουτ του Μπρίτο από την μεγάλη περιοχή που πλάσαρε τον Στεφανάκο.Τέλος....

*Μετά από δύο χρόνια και κάτι στην αποστολή ο Κουτρουμάνος
*Από το 60' είχε τελειώσει με τις αλλαγές ο Χάβος
*Δυο Παπουτσογιαννόπουλοι,δυό ξαδέρφια αντίπαλοι σήμερα στο Περιστέρι
*Ο Σφακιανάκης (που έχει αγωνιστεί και στον Ατρόμητο) καταχειροκροτήθηκε όταν μπήκε στο γήπεδο

Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης(81' Παπαουτσογιαννόπουλος), Μπρίτο, Μπάλλας, Γεωργίου, Φάμπιο, Ναπολεόνι(73' Δημούτσος),Γκαρσία(81' Ούμπιντες).

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Καλί, Κούσας, Μελισσάς, Μπικέι, Πασάς(38' Σφακιανάκης), Μπακάκης(61' Κουτρουμάνος), Παπουτσογιαννόπουλος, Νταλμά, Γοδόι,Μπόγιοβιτς(57' Μπούντιμιρ).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: