Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού 3-1 τον Πανθρακικό

Ανατροπή με γκολάρες του Θεοδωρίδη

Λιγοστός κόσμος σήμερα στο γήπεδο του Αγρινίου,όπου Παναιτωλικός και Πανθρακικός αναμετρήθηκαν στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που δικαιολόγησαν τη θέση τους στη βαθμολογία και εντυπωσιακός ο Παναιτωλικός που πέτυχε τρία γκολ στο δεύτερο μέρος.

Ο Πανθρακικός πήγε με κέφια στο Αγρίνιο ,αλλά ο Παναιτωλικός είχε δύναμη,πείσμα και Θεοδωρίδη!Ετσι στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του 0-1 και να κερδίσει τους πολύ καλούς Θρακιώτες με 3-1 και να τους πιάσει στον πίνακα της βαθμολογίας με 27 βαθμούς.

Πριν καλά καλά πουν καλησπέρα οι δύο ομάδες ο Παναθρακικός άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Εμπόου,ο οποίος  με κεφαλιά έγραψε το 0-1 μετά από κόρνερ του Τζάνη.

Στο 7' ο Σέρεμετ γλίτωσε την ομάδα του από παραβίαση σε κεφαλιά του Μπικέι κι αμέσως μετά ο Ράφαελ βγήκε από την περιοχή του για να κόψει την αντεπίθεση.

Μετά το 10λεπτο ανέβασε στροφές ο Παναιτωλικός,κέρδισε την κατοχή της μπάλας και τα κόρνερ,πλην όμως ο Πανθρακικός συνέχισε να είναι πολύ επικίνδυνος επιθετικά.

Μεγάη ευκαιρία έχασε ο Τζάνης στο 12' από πολύ κοντά να διπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα του.

Στο 15λεπτο άρχισε και η βροχή!

Τρία συνεχόμενα κόρνερ στο διάστημα από το 16' μέχρι  το 17' δεν κατάφερε να αξιοποιήσει η επίθεση του Παναιτωλικού.

Στο 19' ο Σαρακατσάνος πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Καμαρά και παραχώρησε ένα ακόμα κόρνερ.

Στο 23' ο Ιγκορ βρέθηκε πολύ κοντά στην εστία του Παναιτωλικού και με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει,ενώ στο 24' μακρινό σουτ του Θεοδωρίδη εξουδετέρωσε ο Σέρεμετ.

Στο 27' ο Μπικέι έκοψε τον Τζάνη που μπήκε επικίνδυνα μέσα στην περιοχή και οι Θρακιώτες ζήτησαν πέναλτι,χωρίς να έχουν δίκιο.Στη φάση αυτή τραυματίστηκε ο Τάνης,που χτύπησε στο πόδι του Μπικέι και βγήκε εκτός γηπέδου,ενώ αποβλήθηκε και ο γυμναστής του Πανθρακικού.

Στο 32' καλό φάουλ του Γκάλο έφυγε άουτ.

Στο 35' εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ από τον Ράφαελ σε επίσης εκπληκτικό σουτ του Τζάνη.
Στο 40' καλοχτυπημένο φάουλ του Θεοδωρίδη απέκρουσε και πάλι ο Σέρεμετ

Στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου,συν τα δύο λεπτά των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός σφυροκοπούσε ανηλεώς την εστία του Παναθρακικού,αλλά εκεί βρισκόταν ο πανύψηλος κέρβερος Σέρεμετ που έπιανε και τα εύκολα και τα δύσκολα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού για την ισοφάριση ήρθε στο 43' όταν ο Γκόλιας βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκήπερ,σούταρε από πολύ κοντά κι ο Σέρεμετ απέκρουσε ξανά!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό δυνατά στην επίθεση να κερδίζει κόρνερ και τον Σέρεμετ να αποκρούει ίσως και μέσα από τη γραμμή του τέρματός του την κεφαλιά του Μπικέι.

Το παιχνίδι αγρίεψε πολύ νωρίς με τους παίκτες του Πανθρακικού να κάνουν συνεχώς φάουλ και να χρεώνονται με κίτρινες κάρτες.

Στο 53' η επιθετικότητα του Παναιτωλικού επιβραβεύτηκε με το γκολ της ισοφάρισης από τον Θεοδωρίδη,που σούταρε δυνατά από το ύψος της περιοχής στην αριστερή γωνία του Σέρεμετ που δεν μπόρεσε ν' αντιδράσει.

Μετά το γκολ ο Παναιτωλικός συνέχισε επιθετικά,ενώ ο Πανθρακικός έδειξε να αιφνιδιάζεται και να θέλει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλό σουτ στο 64' από τον Καμαρά άουτ...
Μεγάλη φάση στο 67' με τον Καμαρά να περνάει τους πάντες και τον Σέρεμετ και να κόβει στην κενή εστία ο Παπαγεωργίου,που τραυματίστηκε στο κεφάλι.

 Στο σημείο αυτό το παιχνίδι διακόπηκε μέχρι να βγει εκτός ο παίκτης του Πανθρακικού.

Στο 73' ο πολύ καλός σήμερα Τζάνης έφυγε μόνος του,αλλά σούταρε πολύ άσχημα...

Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πολιορκεί με κάθε τρόπο την εστία του Σέρεμετ για ένα δεύτερο γκολ,αλλά και οι Θρακιώτες προσπαθούσαν να μην το δεχτούν και να φύγουν με την ισοπαλία... πράγμα που δεν κατάφεραν τελικά!

Από πολύ κοντά στο 77' ο Μπούντιμιρ δεν μπόρεσε,όπως και ο Καμαρά μετά την εκτέλεση του κόρνερ που ακολούθησε.

Στην αντεπίθεση κεφλιά του Λαδάκη υποχρέωσε τον Ράφαελ σε εκπλητική απόκρουση,που κράτησε το 1-1.

Και στο 83' ήρθε η λύτρωση με τον Γιώργο Θεοδωρίδη και πάλι,ο οποίος κέρδισε το ριμπάουντ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού και με εξαιρετικό εναέριο δεξί σουτ νίκησε τον Σέρεμετ.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νταλμά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με πλασέ από πολύ κοντά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναιτωλικού.

*Ο Παναιτωλικός είχε δεχτεί μόνο ένα γκολ στο Αγρίνιο από τον Λεβαδειακό στις 10 Νοεμβρίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής,σήμερα το δεύτερο
*Με τις κίτρινες εμφανίσεις σήμερα ο Παναιτωλικός (φανέλα,σορτσάκι,κάλτσες)
*Με τις πράσινες φανέλες ο Πανθρακικός και μαύρα τα υπόλοιπα
*Εντυπωσιακοί οι οπαδοί του Παναιτωλικού που δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους.
*Ο Σέρεμετ ήταν ο κακός δαίμονας του Παναιτωλικού,αφού του έκανε τη ζωή δύσκολη και με τη φανέλα της Δόξας και μ' αυτή της Λάρισας
*Με συννεφιά άρχισε το ματς,με βροχή συνεχίστηκε

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκόλιας(65' Νταλμά), Κούσας, Καμαρά, Θεοδωρίδης, Τζούνιορ(74' Γουδόι), Σφακιανάκης, Γκάλο, Μπούντιμιρ(79' Μπόγιοβιτς), Μπακάκης, Μπικέι

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Τζάνης, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Μακρυδημήτρης(85' Μολίνα), Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Ιγκόρ(57' Χασομέρης).

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: