Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ο Μάκης Μπελεβώνης εφ' όλης της ύλης για τον Παναιτωλικό - Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του στον Αχελώο


Δύο μέρες πριν την έναρξη του δευτέρου γύρου και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο ο διευθύνων σύμβουλος του Παναιτωλικού, μίλησε στην εκπομπή του Γιάννη Μπακέλα, «Στον απόηχο της μέρας» στον AXEΛΩΟ 98.4fm για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο! Για το τι ισχύει στα μεταγραφικά, για τις σχέσεις με τους οργανωμένους, για την προσέλευση των φιλάθλων και το εισιτήριο, αλλά και για την πρότυπη ακαδημία που ονειρεύονται να κάνουν τα επόμενα χρόνια!

Ο κ. Μπελεβώνης αναφέρθηκε στην παρουσία του κ Χάβου στην ομάδα, στα κριτήρια για να είναι μια χρονιά πετυχημένη ή όχι, στα ταξίδια στο εξωτερικό και τις επισκέψεις σε χώρες και σε ομάδες με υψηλό επίπεδο αλλά και στις συναντήσεις με ομάδες που έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένα τα τμήματα υποδομών όπως η Λανούς που είναι σε προηγμένο επίπεδο.

ΓΙΑ ΤΑ μεταγραφικά ζητήματα Ο κ Μπελεβώνης ανέφερε Ότι ΜΕ ΤΟΝ Μπουντιμίρ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ Καλο Επίπεδο ΚΙ ΑΝ συμφωνήσουμε Μετα ΤΟΝ Παναθηναϊκό ΘΑ ΕΙΝΑΙ εδω ενώ ΓΙΑ ΤΟΝ Μίλαν Μπόγιοβιτ ς δήλωσε Ότι Κάτι

συγκεκριμένο δεν έχουμε. Πρόταση συγκεκριμένη δεν έχουμε. Δεν έχουμε μπει ακόμη σε επίπεδο συζητήσεων για το καλοκαίρι. Αλλά μετά τις μεταγραφές του Γενάρη, θα αρχίσουμε τον προγραμματισμό για το καλοκαίρι. Για ανανεώσεις και για που θα ζητήσουμε παίκτες για να καλύψουμε τα κενά ».

Ερωτηθής ο Δ / νων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός για το θέμα της αποδεσμευσης παικτών που ανανέωσαν το περασμένο καλοκαίρι απάντησε ότι, το ξέραμε ότι τον Δεκέμβρη θα φύγουν αρκετοί παίκτες. Το ρόστερ είχε φτάσει στους 32 παίκτες. Μεγάλος αριθμός για να δουλέψει σωστά ένας προπονητής που θέλει 24-26 παίκτες. Το περιμέναμε να φύγουν αρκετοί. Ήταν στον προγραμματισμό μας. Υπάρχει ο κίνδυνος και κάποιοι να ... κάτσουν στο συμβόλαιο, όπως η περίπτωση του Ακουάρο. Το καλοκαίρι σε αρκετές περιπτώσεις λειτούργησε και το συναίσθημα.

Αναφέρθηκε επίσης στους παίκτες από την ομάδα Νέων, στο πλάνο των επόμενων ετών, στο γεγονός ότι ακόμη δεν ξεκαθάρισε το τοπίο για το πόσες ομάδες υποβιβάζονται, στο θέμα των ακαδημιών, στην μικρή προσέλευση κόσμου στο γήπεδο, στις αλλαγές στο πέταλο και τις σχέσεις με τους οργανωμένους.

Δείτε εδώ το Α Μέρος της εκπομπής
Δείτε εδώ το Β Μέρος της εκπομπής
http://www.acheloostv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: