Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

"Επεσε" το κάστρο του Παναιτωλικού,1-3 από τον Ατρόμητο

4 τελικές ο Ατρόμητος έβαλε 3 γκολ

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναμετρήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο συννεφιασμένο Αγρίνιο για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League!

3.500 και πλέον θεατές αψήφησαν την κακοκαιρία (από την Παρασκευή έβρεχε συνέχεια και σταμάτησε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα) και παρακολούθησαν ένα καλό παιχνίδι,στο οποίο όμως ήρθε η πρώτη ήττα για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μαγική εικόνα και τα δύο ημίχρονα,εκπληκτικός ο Τσενάμο

O Παναιτωλικός από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα,έκανε και δύο καλές φάσεις με τον Καμαρά στο 2' και τον Θεοδωρίδη στο 5',αλλά από ένα παιχνίδι της μπάλας βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ!Στο 8' ο Παπαδόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τον Ναπολεόνι και πλάσαρε,με τον Ράφαελ εξουδετερωμένο.Μετά από κόντρες σε Μελισσά και Ράφαελ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Και μετά το γκολ ο Παναιτωλικός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει ασφυκτικά τον Ατρόμητο για την ισοφάριση.Στο 20' ο Φυτανίδης μάρκαρε άσχημα τον Ανέν κι ίσως να του άξιζε η κόκκινη κάρτα.

Στο 35' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες από δεξιά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τσενάμο.Εξαιρετική συστημένη σέντρα του Ανέν στον Μπόγιοβιτς στο 40', κεφαλιά του Σέρβου η μπάλα λίγο άουτ.Στο 43' ο Τσενάμο έσωσε τον Ατρόμητο στο σουτ του Τζούνιορ.

Καθολική η υπεροχή του Παναιτωλικού,80-20% η κατοχή της μπάλας και 7-1 οι τελικές προσπάθειες (κι όμως η μία φάση του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος έγινε γκολ)!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή για τον Ατρόμητο,ο οποίος ήθελε να κρατήσει το προβάδισμα και με αντεπιθέσεις,αν είναι δυνατόν,να διπλασιάσει τα τέρματά του.

Ο Παναιτωλικός μπήκε και πάλι πολύ δυνατά με στόχο να ισοφαρίσει γρήγορα και γιατί όχι να κερδίσει έναν καλά οργανωμένο στην άμυνα Ατρόμητο,αλλά από κει και πέρα λίγα πράγματα.

Στο 52' ο Τσενάμο είπε όχι στον Καμαρά,όπως και στον Νταλμά με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Συνέχισε να είναι καταιγιστικός ο Παναιτωλικός και στο 56' ο Μπόγιοβιτς εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Τσενάμο σε νέο σουτ του Καμαρά και με πλασέ έκανε το 1-1.

Το παιχνίδι ήρθε στα ίσια και ξεκίνησε πάλι από την αρχή με τον Ατρόμητο να αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αντιδράσει για να μην φύγει ηττημένος από το Αγρίνιο.

Μεγάλη φάση στο 61' με τον Τσενάμο να σώζει και πάλι το σουτ του Μπόγιοβιτς από κοντά μετά από σέντρα του Μπακάκη.

Στο 64' ο Μπρίτο στην τρίτη τελική προσπάθεια του Ατρόμητου έγραψε το 1-2 με επίσης περίεργο τρόπο,αφού από το βολέ του Τσενάμο η μπάλα πήγε στην περιοχή του Παναιτωλικού, με τους Μελισσά, Μπακάκη να κοιτάνε τον Μπρίτο, που πλάσαρε ιδανικά τον Ράφαελ.

Στο 70' ο Τσενάμο ξανασώζει τον Ατρόμητο σε σουτ του Καμαρά.

Ο Παναιτωλικός κυρίαρχος του παιχνιδιού και στο τελευταίο εικοσάλεπτο πίεζε πάλι για την ισοφάριση με τον εκπληκτικό όμως σήμερα Τσενάμο να μην του το επιτρέπει.

Καλό σουτ του Μαρτίνες στο 75' απέκρουσε ο Τσενάμο.

Τραγικό λάθος του Μελισσά στο 80' έδωσε την ευκαιρία στον Παπαδόπουλο να γράψει το 1-3!και κάπου εκεί τελείωσαν όλα

Απίστευτο: 20 τελικές για τον Παναιτωλικό,4 για τον Ατρόμητο και 3 γκολ!!!

* Εντυπωσίασε το χειροκρότημα (αποθέωση!) στη λήξη του αγώνα
* Ηταν το 13ο παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού
* 8 νίκες και 4 ισοπαλίες είχε μέχρι σήμερα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός
* Πρώτη φορά δέχτηκε πάνω από ένα γκολ ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο
* Οσα λάθη κι αν έκανε ο διαιτητής δεν μετράνε μπροστά σ' αυτά της άμυνας του Παναιτωλικού
* Αλλαγή στην αλλαγή έγινε ο Νταλμά κι έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια
* Τζενάμο και Δημούτσος κόντρα στην παλιά τους ομάδα

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος):Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Ανέν, Γοδόι, Τζούνιορ(70' Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης(λ.τ. 40' Νταλμά,73' Γκάλο), Μαρτίνες, Καμαρά, Μπόγιοβιτς.

Ατρόμητος(Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο(79' Γεωργίου), Ναπολεόνι (46' Μπάλλας), Παπαδόπουλος, Νάστος, Καραμάνος(65' Φάμπιο), Δημούτσος, Λαζαρίδης,Γκαρσία.

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: