Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Από σήμερα κόντρα στον ΠΑΟΚ αρχίζει ο Γολγοθάς για τη σωτηρία

Εξι αγώνες απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος!
Ο Παναιτωλικός μας αν θέλει και του χρόνου να παίζει στη Superleague είναι υποχρεομένος να υπερβάλει εαυτόν και μάλιστα απέναντι στα,θεωρητικά τουλάχιστον,μεγαθήρια (πλην ΟΦΗ και Αρη ίσως) της κατηγορίας.Από τους 6 αγώνες οι 5 είναι με τους μεγάλους(!),κατά σειρά με ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,ΟΦΗ,ΑΡΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Στην κυριολεξία ένας Γολγοθάς που θα τελειώσει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.Η μπάλα είναι π......,που έλεγε κι ο Οσιμ κι όλα είναι πιθανά κι όχι ακατόρθωτη η σωτηρία!Δυστυχώς στους 4 πιο εύκολους και πάλι θεωρητικά μιλάμε,αγώνες με Δόξα και Λεβαδειακό καταφέραμε να μην πάρουμε πόντο!
Ο ΟΦΗ και ο Αρης έχουν ήδη σωθεί και δεν πάνε για τίποτα,άρα εκεί πρέπει να χτυπήσει κατά κύριο λόγο ο Παναιτωλικός αλλά και με τους υπόλοιπους αντιπάλους πρέπει να παλέψει στα ίσια και να διεκδικήσει αν όχι τη νίκη τουλάχιστον την ισοπαλία.Και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚέχουν πάρα πολλά τρωτά σημεία αλλά και οι "αιώνιοι" όπως αποδείχτηκε δεν είναι ανίκητοι.
Μαχητικότητα χρειάζεται,αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα!
Σ' αυτούς τους 6 αγώνες θα κριθεί μια ολόκληρη χρονιά,που ευχόμαστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό και το αρμόζον στην ιστορία του Παναιτωλικού μας.Οι δυνατότητες υπάρχουν,αρκεί να το πιστέψουν και να το παλέψουν όλοι!
Γηγενής Αγρινιώτης
Με τελείως διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα αλλά με κοινή επιδίωξη τη νίκη θα παραταχθούν σήμερα Κυριακή στο γήπεδο του Αγρινίου Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι του Τάκη Λεμονή προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες αλλά ακόμα η παρουσία τους στα γήπεδα της Superleague και του χρόνου τίθεται εν αμφιβόλω. Συνεπώς η ανάγκης νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ κρίνεται επιτακτική. Οι Ακαλέ και Ρότσα προπονήθηκαν κανονικά και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους.

Η αποστολή: Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Χαριστέας, Καραμαλίκης, Καμαρά, Ακαλέ, Ονουάτσι.

O ΠΑΟΚ από την πλευρά του επιθυμεί να ενισχύσει και άλλο τη βαθμολογική του θέση με στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται ενόψει των πλέι οφ. Ο Στέλιος Μαλεζάς, αν και τραυματίστηκε την Παρασκευή, θα ενισχύσει την προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά.

Η αποστολή: Αθανασιάδης,Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Γλύκος, Μαλεζάς,Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσίριλο, Γκαρσία, Λάζαρ, Νιμανί, Σνάουτσνερ.
http://www.contra.gr

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:15 με τηλεοπτική μετάδοση από το NS2

Δεν υπάρχουν σχόλια: