Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Απόψε στα Πηγάδια με την Ξάνθη για... φούντο ή για σωτηρία


Για να δούμε τι θα γίνει απόψε στα πηγάδια της Ξάνθης!Θα πνιγούμε οριστικά και δια παντός ή θα σπάσει το άσχημο σερί του Παναιτωλικού αλλά και του Λεμονή που δεν έχει σταυρώσει ακόμα βαθμό με την ομάδα.Τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΤ στις 19:30

Ξάνθη

Με μία μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών της Ξάνθης, για το ματς-τελικό με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, αφού νέα βαθμολογική απώλεια θα φέρει φουρτούνες στα Πηγάδια.

Υπενθυμίζουμε πως οι "ακρίτες" είναι εδώ και τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ, με την απουσία του τιμωρημένου Μαρκόφσκι να λειτουργεί σίγουρα αρνητικά στο τελευταίο σκέλος.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην του Σέρβου και αμέσως μετά την προπόνηση ανακοίνωσε την αποστολή.

Αυτή την αποτελούν οι: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ, Πόι, Νταρμπιόν, Σουάνης, Μαρσελίνιο, Πλατέλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Μάνταλος, Φλίσκας, Κομεσίδης, Βάλλας, Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Στάσιακ, Ντάνι και Αλτιπαρμακόφσκι.

Παναιτωλικός

Χωρίς τον Άγγελο Χαριστέα θα παραταχθεί τελικά ο Παναιτωλικός στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Έλληνας φορ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ο Τάκης Λεμονής τον άφησε εκτός αποστολής. Εκτός πλάνων έμειναν επίσης οι τραυματίες Ετζενγκουέλε, Κουτρομάνος και Μπλάζιτς.

Η αποστολή αναχώρησε για την Κομοτηνή όπου και θα προπονήθηκε την Παρασκευή. Σ' αυτήν μετέχουν οι Τσενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Άντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ και Ονουάτσι.
contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: