Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μάζεψαν και στο Αγρίνιο τα νεράτζια αλλά στην επαρχία:«Υπάρχουν και αυγά, γιαούρτια και ντομάτες!»

«Αστακός» το κέντρο την 25η Μαρτίου
Έντονη θα είναι η παρουσία της Αστυνομίας και στο κέντρο  του Αγρινίου την ημέρα της παρέλασης για την 25η Μαρτίου, υπό τον φόβο επεισοδίων, αν και  προς παρόν δεν φαίνεται να οργανώνεται συγκέντρωση από ομάδες πολιτών
Διμοιρία των ΜΑΤ και δεκάδες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και άλλων υπηρεσιών, αναμένεται να κάνουν πολύ έντονη  την παρουσία τους στο κέντρο του Αγρινίου, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περίπτωση  πρόκλησης επεισοδίων.
Μέχρι σήμερα από Οργανώσεις κλπ κινήσεις, δεν έχει ανακοινωθεί η οργάνωση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, αλλά θεωρείται πιθανό ομάδες πολιτών να συγκεντρωθούν και να αποδοκιμάσουν τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ποιός θα είναι.

«Υπάρχουν και αυγά, γιαούρτια και ντομάτες!»

Σήμερα πάντως δόθηκε στη δημοσιότητα  ανακοίνωση της παράταξης εκπαιδευτικών (Εκπαιδευτική Προοπτική), όπου στηλιτεύεται το κόψιμο των νεραντζιών από την κεντρική πλατεία του Αγρίνιου και τονίζεται πως αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού στην επαρχία «υπάρχουν και αυγά, και ντομάτες και γιαούρτια»!
Η «Χρυσή Αυγή»
Τις προηγούμενες ημέρες, είχε δημιουργηθεί θέμα και με την «Χρυσή Αυγή» , που σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, είχε ζητήσει να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων την Κυριακή, αίτημα που δεν έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα, μέλη της να προειδοποιήσουν ότι θα έκαναν συγκέντρωση την ώρα της παρέλασης. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο και με πιθανή την παρουσία στον ίδιο χώρο μελών αριστερών οργανώσεων, μπορούσε να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις. Τελικά, μετά από συνομιλίες, η «Χρυσή Αυγή» δεν αναμένεται να προχωρήσει σε συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: