Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Την ταφόπλακα έβαλε ο ΟΦΗ με 1-0


Ο ΟΦΗ με τη νίκη του έβαλε την ταφόπλακα σ' έναν από καιρό ανοιγμένο τάφο!Η σταύρωση ,σήμερα στο Ηράκλειο,για τον Παναιτωλικό ήρθε ως φυσική συνέπεια μετά τον ατελείωτο γολγοθά από τα μισά σχεδόν του πρώτου γύρου.
Κρίμα κι άδικο,δεν άξιζε μια τέτοια τύχη σ' αυτό τον Παναιτωλικό!
Ο,τι και να πούμε τώρα πια δεν έχει καμιά απολύτως σημασία.Τα πάντα έχουν κριθεί!

 Μπορεί να έπαιξε κατά διαστήματα φοβερή μπάλα,μπορεί να είχε την κατοχή της στο περισσότερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν είχε την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου,το γκολ.Πάλι μια πλειάδα επιθετικών παικτών αποδείχτηκαν ανίκανοι στην τελική προσπάθεια.

Ετσι το γκολ ήρθε για τον ΟΦΗ στο 30' όταν ο Κάλαντζιτς εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα βρήκε στο σώμα του Σιόντη άλλαξε πορεία και ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ,που ήταν και το τελικό.

Μία από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές!
Καθολική υπεροχή,όμορφες αλλαγές της μπάλας μα η περιοχή του ΟΦΗ έμοιαζε να είναι φραγμένη με συρματοπλέγματα για τους παίκτες του Παναιτωλικού.Μια κεφαλιά του Παλαιολόγου στο 75' δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ,ο οποίος στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ στα αδύναμα σουτ που έφταναν στο τέρμα του.

Δυστυχώς τετέλεσται!

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Σόουζα, Γαλανόπουλος,Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Παπουλής(67' Λόπεθ), Σίσιτς(77' Ουκάρ), Λόπεζ(77' Ζορμπάς), Μάντζιος
Παναιτωλικός  (Τάκης Λεμονής):Τσενάμο, Παλαιολόγος, Ντολεζάι, Εντζενγκέλε, Γκόλιας(89' Καραμαλίκης), Μητρόπουλος, Σιόντης(57' Φερνάντες), Ακαλέ, Καμαρά, Θεοδωρίδης(70' Ονουάτσι), Χαριστέας.

Σημείωση:Ο ΠΑΣ Γιάννενα κέρδισε την ΑΕΚ 2-1,ο Εργοτέλης πήρε ισοπαλία 1-1 στη Δόξα και η Κέρκυρα κέρδισε τον Ολυμπιακό 0-1 στο Καραϊσκάκη.Ο μόνος χαμένος στην ουρά ο Πανιώνιος (3-0 από τον Παναθηναϊκό),ο οποίος όμως έχει ήδη 32 βαθμούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: