Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τελείωσε το ταξίδι στη Superleague για τον Παναιτωλικό

Βαριά ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό

Στο άδειο ΟΑΚΑ τελείωσε το ταξίδι,όνειρο ήταν και πάει!
Ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν στο θαύμα,μάλλον στα τρία θαύματα που έπρεπε να συμβουν απόψε για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου μας ο Παναιτωλικός.
Κι επειδή θαύματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως ακριβώς αναμένονταν.

Η ιστορική ομάδα της πόλης μας επέστρεψε στη Β' Εθνική,το όνειρο της superleague κράτησε μόλις μία σεζόν,με αρκετή πίκρα αλλά και αγανάκτηση για τον τρόπο που κάποιοι χειρίστηκαν φέτος τα της ομάδας.

Το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν αντέχει σε καμία κριτική.Ηταν απλά διαδικαστικό για να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των δύο ομάδων και να μπει ένα τέλος  στον κατήφορο του Παναιτωλικού!

Για την ιστορία και μόνο να πούμε πως κέρδισε ο Παναθηναϊκός με 4-0.
Το 1-0 ο Κουίνσι στο 18' με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πλάσαρε το Τζενάμο και άνοιξε το σκορ.  Στο 51' ακυρώθηκε γκολ του Εντζεγκελε για τον Παναιτωλικό ως οφσάιντ και στην αντεπίθεση ο Τοτσέ έγραψε το 2-0.
Τη φλύαρη επιθετική υπεροχή του Παναιτωλικού μετά το 2-0 ανέκοψε ένα τρίτο γκολ και πάλι από τον Τοτσέ στο 82'  κι αμέσως μετά στο 85' ο Χριστοδουλόπουλος έγραψε το τελικό 4-0!

Αξιοσημείωτο του αγώνα το ντεμπούντο του 17χρονου τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Αλέξη Ταμπάκη,μπήκε στο 85' στη θέση του Κοτσόλη.

Παναθηναϊκός(Φερέιρα): Κοτσόλης(85' Ταμπάκης), Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης(67' Νίνης), Ζέκα, Κουίνσι, Ρούντολφ(67' Χριστοδουλόπουλος), Τοτσέ  

Παναιτωλικός(Νταλακούρας): Τζενάμο, παλαιολόγος, Ντολέζαι, Εζενγκουέλε, Αντι(73' Μπελεβώνης), Κούσας, Φερνάντες, Ρότσα(46' Καραμαλίκης), Καμαρά, Μπουμάλ, Πασάς(38' Θεοδωρίδης).

ΣΗΜ:Την κατηγορία μαζί με τον Παναιτωλικό αποχαιρέτησαν η Δόξα Δράμας και ο Εργοτέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: