Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Αγιο είχε γυναίκα που έπεσε απο μπαλκόνι στο Αγρίνιο


Σοβαρό ατύχημα , όπως φαίνεται αρχικά, είχε νεαρή γυναίκα πριν από λίγα λεπτά στην συμβολή των οδών Πόρου και Κρυστάλλη στο Αγρίνιο. Η γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στον δεύτερο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες ώστε να ανασύρουν την γυναίκα από το σημείο της πτώσης της. Την γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο που την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τραυματισμένη και σοκαρισμένη μεταφέρθηκε πριν από λίγα λεπτά στο νοσοκομείο Αγρινίου η γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην συμβολή των οδών Κρυσταλλή και Πόρου. Από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε σοβαρότερος ή και θανάσιμος τραυματισμός
Η γυναίκα που είναι αλλοδαπή βγήκε στο μπαλκόνι και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Για καλή της τύχη όμως το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου ήταν μεγαλύτερο σε πλάτος και έτσι η γυναίκα έπεσε εκεί.
Στο σπίτι του δευτέρου ορόφου την ώρα της πτώσης  δεν υπήρχε κάποιος και έτσι επιστρατεύτηκε κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής ώστε οι πυροσβέστες να βρεθούν κοντά στην τραυματία. Τελικά όμως η ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου διαμερίσματος ήρθε , άνοιξε την είσοδο και η τραυματίας μεταφέρθηκε με φορείο από τα σκαλιά της πολυκατοικίας στο ασθενοφόρο που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: