Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Πρόκριση για τον Παναιτωλικό με πεντάρα στην Καλλιθέα 1 - 5


Ο Παναιτωλικός δεν είχε... όρεξη να δώσει δικαιώματα. Αντίθετα είχε όρεξη για πολλά γκολ! Με καταιγιστική παρουσία κέρδισε 5-1 στην Καλλιθέα και μετά από χρόνια είναι ξανά σε νοκ άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 2 γκολ οι Μαρκόφσκι και Ρόσα, ένα ο Κλέσιο.

Την πρόκρισή του στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και με θεματικό τρόπο, εξασφάλισε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 5-1 της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο» για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντουράκη μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει το παιχνίδι όσο γρηγορότερα γίνεται, κάτι που μεταφράστηκε σε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στα 8 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ούτε ο Ρόσα (5') όμως, ούτε ο Μαρκόφσκι (7'), ούτε ο Ουάρντα (8' δοκάρι) κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Ντούνη στα τετ-α-τετ που είχαν...

Ότι δεν κατάφερε όμως στο Βραζιλιάνος στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, το έκανε στο 15', ανοίγοντας τον χορό των γκολ για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το τεχνητό οφσάιντ που προσπαθούσαν να παίξουν οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Γκώνια.

Στο 21' ο Μαρκόφσκι έκανε το 2-0, πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 39 ο Κλέσιο διαμόρφωσε το 4-0, το οποίο ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι δύο προπονητές άρχισαν να δίνουν χρόνο συμμετοχές και σε άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα οι φάσεις να μην γίνονται με την ίδια συχνότητα. Παρόλα αυτά όμως, οι φιλοξενούμενοι με τον Ρόσα στο 73' κατάφεραν να βρουν για 5η φορά δίχτυα, ενώ στο 84' η Καλλιθέα με τον Τοπάλι πέτυχε το γκολ της τιμής...

Καλλιθέα: Ντούνης, Λεβέντης, Πάτας, Μουκτάρης, Σταμόπουλος, Γκίνι, Κατσικογιάννης (60΄Τοπάλι), Μάκο, Σταματάκος (75' Ηλιάδης), Τσίπρας, Γουόρντεν (61΄Σμυρλής)

Παναιτωλικός: Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κουτρουμάνος, Χαντάκιας, Μάκος (76' Καμαβουάκα), Μάρκος Πάολο (63΄Βασιλούδης), Ρόσα, Ουάρντα, Κλέσιο (63' Γιαννιώτης), Μαρκόφσκι.
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: