Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Παναιτωλικός - Αστέρας 1 - 1 στο Αγρίνιο (φωτο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League σ' ένα υποτονικό ματς,χωρίς φάσεις στο πρώτο μέρος,με τον.... Δέλλα να χάνει τη νίκη βάζοντας τρίτο σέντερ μπακ για πολλοστή φορά!


Οι Αγρινιώτες προέρχονταν από δυο σερί νίκες και ήθελαν τους τρεις βαθμούς για να ανέβουν ακόμα παραπάνω στον πίνακα της βαθμολογίας,ενώ ο Αστέρας έψαχνε μια νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της.Τελικά αρκέστηκαν και οι δύο στο 1-1 που διαμορφώθηκε στο 93'!

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα κακό ματς, πολύ κατώτερο της δυναμικότητας των δύο ομάδων οι οποίες έριξαν το βάρος στα αμυντικά τους καθήκοντα και στη διατήρηση του 0.Μοναδική καλή στιγμή ένα σουτ του Μανιά στο 8' που έφυγε λίγο άουτ. Πέραν τούτου ουδέν...

Στο 40' δυστυχώς χτύπησε στο κεφάλι ο Βαλεντίνος Βλάχος του Αστέρα σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Ρότσα,αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες προσπάθησε να συνεχίσει,αλλά ζαλίζονταν κι έφυγε για τα αποδυτήρια στο 45',ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Λήξη ημιχρόνου,χωρίς σκορ και με ελάχιστες φάσεις στις αντίπαλες εστίες!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αναγκαστική αλλαγή και για τον Παναιτωλικό,αφού ο Μάρκος Πάουλο ένιωσε ενοχλήσεις στην ανάπαυλα και αντικαταστάθηκε από τον Ουίλιαμ.

Ιδιος ρυθμός παιχνιδιού και πάλι με τις δύο ομάδες να καλύπτουν τα νώτα τους κι ό,τι ήθελε προκύψει επιθετικά!!!

Στο 55' ένα καλό σουτ του Τόμσον απέκρουσε εύκολα ο Κυριακίδης....

Ενα σουτ του Μανά στο 63' βρήκε το πόδι του Ιγγλέσιας και το δεξί δοκάρι του Αστέρα κι έφυγε άουτ με τον διαιτητή να.... μην δείχνει κόρνερ!!!

Κι ενώ όλα βάδιζαν νωχελικά ήρθε το γκολ από τον Μοράρ στο 66': Εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά, η μπάλα βρήκε στο τείχος, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη για το 1-0 του Παναιτωλικού.

Το πέμπτο γκολ του Μοράρ στο πρωτάθλημα άναψε το παιχνίδι με τον Αστέρα να βγαίνει απειλητικά μπροστά για να πετύχει την ισοφάριση και τον Κυριακίδη να αναλαμβάνει δράση....

Στο 67' οι παίκτες του Αστέρα ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Άργκους(δεν υπήρχε) σε γύρισμα του Μανιά, ο Φωτιάδης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 70'σ' ένα βολ πλανέ από τον Τόνσο, άουτ η μπάλα, άγγιξε την ισοπαλία ο Αστέρας.

Στο 81' κλασική κίνηση του Δέλλα να περάσει κι άλλο σέντερ μπακ για να κρατήσει το υπέρ του σκορ!!! και φυσικά το πλήρωσε για μία ακόμα φορά....

Ο Αστέρας πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε στις καθυστερήσεις στο 93': Γύρισμα του Δουβίκα από τα δεξιά, κοντινό πλασέ του Καλτσά και 1-1. 

Ο Αστέρας λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις και πήρε την ισοπαλία.

Παναιτωλικός (Τρ. Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο(46' λ.τ. Ουίλιαμ), Μάζουρεκ, Μοράρ(75' λ.τ. Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα(81' Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος(45' λ.τ. Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο(72' Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης(61' Φερνάντες), Μανιάς.

Κι άλλες φωτο από το ματς




Δεν υπάρχουν σχόλια: