Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Αιτ/νία: Σε καρότσα αγροτικού πάνε στο σχολείο μαθητές δημοτικού! - Ντροπή σας κύριοι Γαβρόγλου,Κατσιφάρα,Βουλευτές του νομού και τοπικοί άρχοντες!


Συνεχίζεται το μαρτύριο των μαθητών στον ορεινό Βάλτο Αιτωλ/νίας, καθώς τα παιδιά  πηγαίνουν ακόμα στο σχολείο πάνω στην καρότσα αγροτικού!


Παιδιά δημοτικού από το Κατσουλάρι διανύουν κάθε πρωί μία απόσταση 6 χιλιομέτρων, προκειμένου να φτάσουν στο Δημοτικό σχολείο της Χρυσοπηγής. Αντί για ζώνη,τα παιδιά κρατάνε σκοινιά ή τα κάγκελα του αγροτικού, για να μην πέσουν.

Το θέμα αναδείχθηκε πριν από μέρες από το agriniosite.gr και όπως αναφέρει σήμερα ο Χρήστος Αλεξόπουλος παρά τις διαβεβαιώσεις της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)  το πρόβλημα παραμένει,με τα παιδιά να κινδυνεύουν καθημερινά και το χειμώνα να έρχεται..

Ιδού το…ταξί που μεταφέρονται τα παιδιά από το Κατσουλάρι – Θεριακήσι στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής!

15 μέρες πέρασαν και το πρόβλημα παραμένει! Κυβέρνηση – Τοπική Αυτοδιοίκηση ακούει;” αναφέρει στην προσωπική του σελίδα στο φ/β ο κ.Αλεξόπουλος.


https://www.agriniosite.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον: Ντροπή σας κύριοι Γαβρόγλου,Κατσιφάρα,Βουλευτές του νομού και τοπικοί άρχοντες!Παίζετε με τις ζωές μικρών παιδιών γιατί δεν μπορείτε να λύσετε δήθεν γραφειοκρατικά θέματα,που τα γνωρίζετε χρόνια (δεν προέκυψαν ξαφνικά) ... Αν δεν μπορείτε εσείς,τότε ποιος;ή μήπως περιμένετε να συμβεί κάποιο τραγικό γεγονός για να δράσετε;
Και πάλι ντροπή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: