Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Χωρίς αιτία έγινε το φονικό

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο 22χρονος δολοφόνος συνελήφθη και ομολόγησε το στυγερό έγκλημα Αμέσως μετά οδηγήθηκε στην εισαγγελία Αγρινίου...
όπου και του αποδώσανε κατηγορίες για ανθρωποκτονία με πρόθεση.Ας τα πάρουμε όμως απο την αρχή για το πώς οδηγηθήκαμε εδώ.
Η ώρα ήταν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα .Στη πλατεία Τσακανίκα, δίπλα στο δημοτικό γήπεδο οι δύο φίλοι (21 και 22 ετών απο τα Τριαντέικα Αγρινίου) βγαίνοντας απο club της περιοχής λογομάχησαν με τις δύο επίσης νεαρές κοπέλες τους για ...νεανικά προβλήματα σχέσης...
Ο 22 χρονος δράστης που είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα,κάτι που το έκανε καθημερινά λόγω που ήταν και κοντά στο σπίτι του , όπως ισχυρίστηκε στην κατάθεση του πήγε να τους χωρίσει και όταν "απειλήθηκε σωματικά" έβγαλε το πιστόλι των 7,65 m και για εκφοβισμό έριξε στην αρχή δύο φορές στον αέρα και στην τρίτη σφαίρα βρήκε τον 22 χρονο στο σώμα σωριάζοντας τον θανάσιμα.
Ο δράστης του άγριου αυτού φονικού "χωρίς αιτία",είχε απασχολήσει την τοπική αστυνομία και κατά το παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.
Φυσικά και οι δήθεν δικαιολογίες του δράστη-δολοφόνου,περι εκφοβισμού δεν έπεισαν αστυνομία και εισαγγελία .
Σοκ προκαλεί το νεαρό της ηλικίας δράστη και θύματος και έρχεται να προστεθεί στα τελευταία γεγονότα βίας στην καθόλα κάποτε ήσυχη πόλη του Αγρινίου.
http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: