Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Σε εξέλιξη οι έρευνες στη Σταμνά για την ανεύρεση 50χρονου,που έπεσε σε αύλακα με το αγροτικό του

Δραματική τροπή παίρνουν οι έρευνες της πυροσβεστικής μετά την πτώση αγροτικού στον κεντρικό αύλακα της Σταμνάς.  Μετά την ανέλκυση του αγροτικού οι πυροσβέστες ανακάλυψαν πως ο οδηγός του οχήματος δεν βρίσκονταν μέσα σε αυτό
Στα νερά της αγροτικής διώρυγας έπεσε ένας πυροσβέστης καθώς και ένας εθελοντής δύτης,  που μετά την πτώση της στάθμης του νερού, προσέγγισαν το αγροτικό και έδεσαν ιμάντες γύρα από αυτό.  Το γερανοφόρο όχημα ανέσυρε το αυτοκίνητο από το νερό και οι πυροσβέστες διαπίστωσαν πως ο οδηγός του δεν βρίσκονταν σε αυτό. 

Τώρα πλέον οι έρευνες παίρνουν τελείως διαφορετική τροπή, αφού θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα αναζητήσεις κατά μήκος του αύλακα και μέχρι το σημείο όπου μπορεί να έχει φτάσει το πτώμα του οδηγού. 

Το ατύχημα έγινε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, όταν ο 50χρονος οδηγός του αγροτικού από το γειτονικό χωριό του Αγίου Ηλία,  επιχείρησε να κάνει όπισθεν δίπλα στον αύλακα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο βρέθηκε μέσα στο νερό. Η πτώση του αυτοκινήτου, σύμφωνα με το agriniopress, έγινε μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής  που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν ανεπιτυχώς τον οδηγό. 
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από το δυνατό ρεύμα λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο της πτώσης. Από εκεί και πέρα, εξαιτίας του δυνατού ρεύματος του νερού μέσα στο αύλακα, είναι αδύνατη η ανέλκυσή του και ήδη υπάλληλοι του ΓΟΕΒ διέκοψαν την παροχή νερού , ώστε να πέσει η στάθμη . Αυτό αναμένεται να κρατήσει μερικές ώρες.  
Όλα δείχνουν πως ο άτυχος οδηγός βρίσκεται πνιγμένος εντός του οχήματος.
http://www.agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: