Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Γάζωσαν 23χρονο με 8 σφαίρες στο κέντρο της πόλης

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα

Εμβρόντητη έχει μείνει η κοινωνία του Αγρινίου, από την πρωτοφανή ένοπλη επίθεση που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικό δρόμο και μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και θαμώνων καφέ της περιοχής

Την στιγμή που η Αστυνομία συνεχίζει τις αναζητήσεις για την ανεύρεση ενός 34χρονου που φέρεται να «γάζωσε» στην κυριολεξία με πιστόλι 23χρονο που επέβαινε σε μηχανή στην οδό Ι. Σταϊκου, αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για σκηνές κινηματογραφικής ταινίας, αφού ο δράστης πυροβόλησε πολλές φορές και από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιος εξοστρακισμός σφαίρας, που θα μπορούσε να καταστεί μοιραίος για αθώους περαστικούς ή θαμώνες.
Ο 23χρονος τραυματίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο και σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έγινε ενώπιον και κάποιων άλλων ατόμων που επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού.
Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης, τον οποίον αναζητεί η Αστυνομία, έχει εξαφανιστεί και οι αναζητήσεις δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.
Από εκεί και πέρα , οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντιπάλων ομάδων με δράση στην περιοχή του Αγρινίου, ομάδων που είναι πολύ γνωστές στην Αστυνομία και την έχουν απασχολήσει, όπως και την Δικαιοσύνη, πολλές φορές κατά το παρελθόν.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: