Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Πακιστανός έσφαξε ομοεθνή του στο Καινούργιο


Ένας νεαρός Πακιστανός έπεσε νεκρός το απόγευμα από το μαχαίρι ομοεθνή του μετά από καυγά σε σημείο, όπου ξεφόρτωναν ζωοτροφές. Τον δράστη συνέλαβε ο Αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agriniopress, ο καυγάς μεταξύ των δυο Πακιστανών ξεκίνησε την ώρα που ξεφόρτωναν ζωοτροφές σε αποθήκη στο Καινούργιο Τριχωνίδας .Οι δυο Πακιστανοί δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια και ένας επιτέθηκε στον άλλον με τούβλο και μαχαίρι αντίστοιχα. Ο δράστης κατάφερε καίριο πλήγμα στον ομοεθνή του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει επιτόπου και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 30χρονος πήγε στον χώρο που διέμενε, άλλαξε ρούχα και αμέσως έφυγε για να ξεφύγει από τους έλεγχους της αστυνομίας, που στο μεταξύ είχε ενημερωθεί για το φονικό. Για κακή του τύχη όμως έπεσε πάνω σε υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο επέβαινε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Τσακαρδάνος. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μαζί με τον αστυνομικό που τον συνόδευε, έλεγξαν τον Πακιστανό και τον συνέλαβαν, αφού προέκυψε πως ήταν ο δράστης της δολοφονίας.
Ο δράστης έχει οδηγηθεί και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: