Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Αγριο φονικό στην Πρέβεζα - Πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του


Το σκηνικό μιας άγριας δολοφονίας στήθηκε στο χωριό Σαμψούντα στην Πρέβεζα με θύμα έναν 47χρονο και δράστη τον πεθερό του, που παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές λίγα λεπτά πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής.

Ο δράστης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησε δύο φορές το θύμα, έξω από το σπίτι στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του..

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής. Όπως αναφέρει το pamepreveza.gr, πεθερός και γαμπρός διαπληκτίστηκαν στο σπίτι του δεύτερου.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο αυτοκίνητό του και πήρε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα, το οποίο είχε βγει στον δρόμο, δύο φορές.

Ο θάνατος του 47χρονου ήταν ακαριαίος, καθώς η μια σφαίρα τον βρήκε στο στήθος προξενώντας του διαμπερές τραύμα.

Αμέσως μετά το φονικό ο δράστης έφυγε από το σημείο παίρνοντας μαζί ου την κόρη του. Η αστυνομία άρχισε να τον αναζητεί και μετά από τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις ο δράστης παραδόθηκε και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πρέβεζας.

Σημειώνεται, ότι την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τοπικό τμήμα ασφάλειας, ενώ ο δράστης θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: