Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Εσπασε το σερί του Παναιτωλικού 0-0 στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου


Πολύ άσχημα ξεκίνησε το σημερινό παιχνίδι για τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.Μόλις στο 15' ο Μάκης Χάβος υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού των Μπελόν και Σφακιανάκη,με αποτέλεσμα να 'ρθουν πάνω κάτω τα αρχικά του πλάνα.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Παναιτωλικού είχε την πρωτοβουλία τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κι έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ και τους τρεις βαθμούς,που θα την έφερναν ακόμα πιο κοντά στο στόχο της μετά και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ Εργοτέλη - ΑΕΛ,αλλά....

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός Γαζώρου ανέβηκε αισθητά και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις την εστία του Παναιτωλικού αλλά στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν  από ένα βαθμό μένοντας στο 0-0.

Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν καλό!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γκόλιας συμπλήρωσε σήμερα 150 εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού.
Επίσης κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός του Παναιτωλικού Μάκης Μπελεβώνης για διαμαρτυρία.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κομνηνάκης, Μερεσιώτης, Κουκώλης, Κατσαβάκης, Γεωργιάδης, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Μαχαιρούδης (80' Διαμαντίδης), Χαριτίδης(72' Νύρλας), Γκόγκας(82' Γαϊδαρτζής)

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (67' Γκόλιας), Σφακιανάκης(λ.τ.15' Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Σίσιτς, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς, Μπελόν(λ.τ. 13' Μουμίν).
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: