Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Καταιγίδα από γκολ στο Αγρίνιο! Παναιτωλικός - Παναχαϊκή 4-3 (βίντεο με τα γκολ)


Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει την Παναχαϊκή παρά το τελικό 4-3 και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του,που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Souperleague. 

Χορταστικό ποδόσφαιρο με τον Παναιτωλικό σαφώς να υπερέχει,αλλά καρδιοχτύπησε τον κόσμο του στα τελευταία λεπτά.Μεγάλο ματς αφού έγινε ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις στις δύο περιοχές και με βροχή από γκολ.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα κι έκλεισε από την αρχή την Παναχαϊκή στα καρέ της πετυχαίνοντας εύκολα τρία γκολ,που μάλλον τον κοίμισαν!

Πολύ νωρίς,μόλις στο 6',ήρθε το πρώτο για τον Παναιτωλικό,με κεφαλιά του Μπόγιοβιτς μετά από κόρνερ του Σίσιτς.

Οι πατρινοί απάντησαν στο 13' μ' ένα δοκάρι του Κοκκίνη από τα 35 μέτρα κι ύστερα άρχισε η πανωλεθρία τους!

Δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό στο 17' με σουτ βολίδα του Τζούνιορ εξω από την περιοχή,αφού είχε προηγηθεί δοκάρι του Καμαρά στο 16'.

Η καθολική υπεροχή του Παναιτωλικού επισφραγίστηκε μ' ένα ακόμα γκολ στο 33' με κεφαλιά του Καμαρά,μετά από τραγικό λάθος των αμυντικών της Παναχαϊκής.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου,στο 43',η Παναχαϊκή μείωσε σε 3-1 με αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς,ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά φάουλ του Κοίλιαρη κρέμασε τον Στεφανάκο!

Με βροχή από γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο.
Μείωσε σε 3-2 η Παναχαϊκή με σουτ του Παμπόε στο 60',αλλά πριν προλάβει να κάνει όνειρα για την ισοφάριση ο Παναιτωλικός έκανε το 4-2.

Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Σίσιτς στο 63' με χτύπημα πέναλτι,που κέρδισε ο Μπόγιοβιτς.

Η Παναχαϊκή όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και μείωσε ξανά σε 4-3 μ' ένα καταπληκτικό γκολ του Βάντερσον στο 88', κάνοντας την αγωνία των φίλων του Παναιτωλικού να φτάνει στα ύψη στα λίγα λεπτά που απέμεναν για τη λήξη του αγώνα.

Εξαιρετική απόκρουση του Στεφανάκου στις καθυστερήσεις χάρισε τους 3 βαθμούς στον Παναιτωλικό.

Στις καθυστερήσεις επίσης αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Λίτσης και Σίσιτς.

Στο γήπεδο ήταν και η ομάδα των Νέων του Παναιτωλικού, που χθες κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας Νέων νικώντας 5-0 την αντίστοιχη της Παναχαϊκής.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Κούσας, Μελισσάς, Δάρλας, Μουμίν(79' Ιορδανίδης), Τζούνιορ, Φαβάλι(88' Ιωάννου), Καμαρά(80' Μεταξούλης), Σίσιτς και Μπόγιοβιτς.

Παναχαϊκή(Ηλίας Φυντάνης): Πίτκας, Βάντερσον, Τέλλος(20' Λίτσης), Γκούρτσας, Σπίνουλας, Κοκκίνης, Παμπόε, Βασιλαντωνόπουλος, Βοσκόπουλος, Κοιλιάρας Γ.(78' Κωνσταντινίδης), Κοιλιάρας Δ.(56' Ρεκλείτης).


από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: