Κυριακή 7 Απριλίου 2013

2-0 τη Δράμα ο Παναιτωλικός και ξανά προς τη Δόξα τραβά (βίντεο με τα γκολ)


Νέο τρίποντο για τον Παναιτωλικό,που ξανά προς τη δόξα τραβά!
Είναι φανερό ότι πλέον διεκδικεί μία από τις τρεις θέσεις της βαθμολογίας,που οδηγούν απ' ευθείας στα μεγάλα σαλόνια της Superleague!

Παρά τον άσχημο καιρό και την  βροχή που έπεφτε πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα πάνω από 4.500 οπαδοί του Παναιτωλικού έδωσαν δυναμικό παρόν στο γήπεδο και βοήθησαν τα μέγιστα στην νέα επιτυχία της ομάδας τους σε βάρος της Δόξας Δράμας με 2-0.

Πολύ νωρίς,με... το καλησπέρα ο Μπόγιοβιτς στο 1'  με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γκόλια έδωσε το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.



Ο αγωνιστικός χώρος,είχε αρκετά νερά και δεν βοηθούσε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών,όμως αυτό δεν εμπόδιζε τον Παναιτωλικό να έχει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί την εστία της Δόξας πότε με τον Μπελόν και πότε με τον Καμαρά.Περίπου δέκα τελικές προσπάθειες είχε ο Παναιτωλικός στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα δικαιούνταν ένα ακόμα γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο,ώσπου ήρθε το γκολ του Σίσιτς στο 55',με σουτ μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας μέσα στην περιοχή της Δόξας κι έβαλε φωτιά στο γήπεδο!Ολοι μαζί με μια φωνή οι φίλοι του Παναιτωλικού τραγουδούσαν σαν άλλοτε:"Α' Εθνική θέλω να σε δω και να τρελαθώ"!

Στο 75' ο πολύ καλός σήμερα Τζούνιορ έχασε εξαιρετική ευκαιρία για το 3-0.
Ηρεμα κυλούσε το παιχνίδι,αλλά στο 82' Μπόγιοβιτς χρειάστηκε να λειτουργήσει ως αμυντικός και να διώξει την τελευταία στιγμή τη μπάλα σε κόρνερ σώζοντας την  εστία του Στεφανάκου.
Μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε η εικόνα του ματς,που μάλλον ήταν... δραματική για τη Δόξα!

Αξιοσημείωτα του αγώνα:
Οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού σήκωσαν πανό που έγραφε:"Λευτεριά στους οπαδούς της Δόξας" !

Να σημειώσουμε επίσης ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Μπακάκης στάθηκε άτυχος,αφού αποχώρησε από τον αγώνα τραυματίας πάρα πολύ νωρίς.

Στην έναρξη τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Πέτρου Θεοδωρίδη,που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας, εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού,σε ηλικία 65 ετών.

Παναιτωλικός(Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης(λ.τ. 18'Aραμπατζής), Μελισσάς, Κούσας, Γκόλιας, Σφακιανάκης(78' Μουμίν), Τζούνιορ, Μπελόν, Μπόγιοβιτς, Σίσιτς, Καμαρά(63' Φαβάλι).

Δόξα Δράμας(Παναγιώτης Τζαναβάρας): Ξενοδόχοφ, Μκριτσιάν, Καμινιώτης(80' Αμανατίδης), Ιντζόγλου, Τότο(66' Χιντασέλι), Κοντεών, Μπουτζίκος, Στόικος(λ.τ. 8' Μπαλής), Κάσσος, Ροντρίγκο, Μιλένκοβιτς.

Βίντεο με τους πανηγυρισμούς μετά το 2-0

από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: