Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Τραγωδία στον Κουβαρά! Αυτοκτονία μετά από τροχαίο


Ο θάνατος 47χρονου συγκλονίζει τον Κουβαρά,λίγο έξω από το Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr σήμερα το πρωί ο 47χρονος άντρας βρέθηκε πυροβολημένος και είναι σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Ωστόσο από το πρωί εξελίσσεται μια απίστευτη υπόθεση που κάνει τους κατοίκους της περιοχής να εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Στις 6:30 τα ξημερώματα ο 47χρονος οδηγούσε όχημα που εξετράπη στον Κουβαρά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συνεπιβάτη  και ανιψιού του, ηλικίας 29ετών . Ο 47χρονος ενημέρωσε ο ίδιος για το τροχαίο και ο ανιψιός του μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ζωή του 29χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο .
Ο θείος του όμως  και οδηγός του οχήματος βρέθηκε λίγη ώρα μετά το τροχαίο νεκρός και θεωρείται πιθανό να αυτοκτόνησε υπό το σοκ του τραυματισμού του ανιψιού του για τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο τον εαυτό του έχοντας μάλιστα την αίσθηση πως ο 29χρονος ήταν σε σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και αυτή θα δείξει τις πραγματικές συνθήκες του συμβάντος ενώ το πτώμα του 47χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: