Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Αυτοκτόνησε και στη Θεσσαλονίκη ο Παναιτωλικός! έχασε 2-1 από τον Ηρακλή (βίντεο)

Οπως δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη στο Βόλο με την Νίκη Βόλου,έτσι και σήμερα έχασε πάλι ένα δικό του παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο
Ολα τώρα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό!
Δεν τα κατάφερε ο Παναιτωλικός να κερδίσει έναν θεωρητικά αδιάφορο και με πολλά προβλήματα Ηρακλή,ώστε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία στο Βόλο και ν' ανέβει από σήμερα στη Super Legua.

Σ' ένα άδειο Καυταντζόγλειο διεξήχθη το ματς Ηρακλής - Παναιτωλικός για την 5η αγωνιστική των play off της Football League,αν και για την ομάδα του Αγρινίου είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον!!!!!
Το ότι ο Ηρακλής βρέθηκε από νωρίς εκτός διεκδίκησης ανόδου έφερε τα χτεσινά έκτροπα και σαν συνέχεια αυτών ήταν δεν ήταν 200 άτομα στο γήπεδο εκ των οποίων 50 περίπου φίλοι του Παναιτωλικού.

Νωθρά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες και συνέχισαν αργά,με τον Παναιτωλικό να καίγεται για τους τρεις βαθμούς της νίκης και τον Ηρακλή να παίζει απλά και μόνο για να τελειώσει και το φετινό μαρτύριο κάνοντας πολλά και εύκολα λάθη!

Ο Παναιτωλικός είχε σίγουρα τα ηνία του αγώνα και απείλησε πολύ νωρίς την εστία του Ηρακλή με σουτ του Ιωάννου στο 7' και φάουλ του Σίσιτς στο 10'!Και στις δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του γηραιού παραχώρησε κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

Το τρίτο κόρνερ όμως στο 16' ήταν και φαρμακερό! Ο Σίσιτς θα το εκτελέσει και ο Σφακιανάκης θα πάρει την καρφωτή κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή γράφοντας το 0-1.



Δυστυχώς από το 27' ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε να παίξει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ιωάννου για βίαιο μαρκάρισμα στον Κιρόφσκι,που έμπαινε μόνος του.Λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτης του Ηρακλή είχε μπει και πάλι απειλητικά στην περιοχή του Στεφανάκου.

Και πάλι για τρίτη φορά στο 35' ο Κιρόφσκι δημιούργησε φάση για γκολ.

Παρ' όλα αυτά ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που ήλεγχε το παιχνίδι κερδίζοντας συνεχώς κόρνερ.Στο 40' ο Κουτσοσπύρος και στο 41' ο Κούσας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μετά τις ασίστ του Σίσιτς.

Χωρίς αλλαγές αλλά πολύ δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο.
Λες κι ο αγώνας άρχισε τώρα,πάνω κάτω η μπάλα,πολλά κόρνερ αλλά και πολλά λάθη εκατέρωθεν με τον Παναιτωλικό να παίζει με 10 παίκτες από το 27' και να προσέχει πρώτα την άμυνά του,ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη και κατά δεύτερο λόγο στην επίθεση να προσπαθεί για ένα δεύτερο γκολ!

Ομως στο 67' ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ηρακλή ,ο σκοπιανός Κιρόφσκι, βρέθηκε μόνος του με τον Στεφανάκο και τον εκτέλεσε με κεφαλιά,ισοφαρίζοντας εν μέσω αποδοκιμασιών από τους λιγοστούς οπαδούς του Ηρακλή!!!!

Μετά το γκολ ο Ηρακλής φάνηκε να παίρνει τα πάνω του ψάχνοντας το γκολ της νίκης,ξύπνησε κι ο Παναιτωλικός και παίχτηκε αρκετά γρήγορο παιχνίδι στο τελευταίο τέταρτο.Παράλληλα στο Βόλο οι δύο ομάδες παρέμεναν στο 1-1,σκορ που βόλευε τον Παναιτωλικό να πάρει την άνοδο από σήμερα αν νικούσε τον Ηρακλή!

Στο 80' ο Μπελόν θα μπορούσε να σκοράρει αν ήταν πιο εύστοχος.

Τελευταίο δεκάλεπτο και η αγωνία στα ύψη για τον Παναιτωλικό με τα πόδια να βαραίνουν,όσο δεν έρχονταν το πολυπόθητο γκολ.

Στο 90' ο Στεφανάκος έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το 1-1.
Αλλά ακριβώς στη λήξη των 4λεπτων καθυστερήσεων ο Κιρόφσκι πέτυχε και δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή "σκοτώνοντας" τον Παναιτωλικό.

Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε απόψε άδοξα,πλην όμως η ελπίδα της ανόδου παραμένει ζωντανή για 90 ακόμα αγωνιστικά λεπτά,τα οποία θα παιχτούν μεθαύριο στο Πανθεσσαλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς):Χουάντερσον, Σαββίδης, Παληγεώργος Χ. Παπαστεριαννός,Βουτσιάς(76'  Ντατίδης),Φερνάντεζ, Νατσιόπουλος(54' Γεωργίου), Σιατραβάνης(63' Χιονίδης), Σαράφογλου, Κιρόφσκι , Θόρια.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Αραμπατζής Σφακιανάκης,Τζούνιορ(88' Πασάς), Σίσιτς(91' Μεταξούλης), Μπελόν, Καμαρά, Κουτσοσπύρος(62' Μουμίν).

*Στο Βόλο οι "αιώνιοι" αντίπαλοι Νίκη - Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 1-1
Βαθμολογία μετά από 5 αγώνες,απομένει 1 αγωνιστική
  1. Παναιτωλικός           11
  2. Ολυμπιακός Βόλου     9
  3. Ηρακλής                      7
  4. Νίκη Βόλου                 3
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: