Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Άγριο ξύλο στην προπόνηση του Ηρακλή - Φοβούνται να αγωνιστούν οι παίκτες - Ανακοίνωση της ΠΑΕ με αιχμές

Σήμερα το βράδυ η ομάδα του Ηρακλή πρόκειται να παίξει στην Θεσσαλονίκη με τον Παναιτωλικό για το πρωτελευταίο παιχνίδι των play off της Football League.

Ομως ήδη έχει χάσει κάθε πιθανότητα ανόδου στην Souper League μετά και την συντριβή της στο Βόλο από τον Ολυμπιακό με 4-0.Είχαν προηγηθεί οι ήττες στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και στη Θεσσαλονίκη πάλι από τον Ολυμπιακό Βόλου.Ο γηραιός σ' αυτά τα παιχνίδια κατάφερε μόνο να αποσπάσει μία ισοπαλία από την Νίκη στο Βόλο.

Ετσι χτες πλάκωσαν στη Μίκρα οι "επιστήμονες" με αποτέλεσμα μια ακόμα ντροπιαστική εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και της ιστορίας του Ηρακλή,που αν οι παίκτες του επιμείνουν να μην κατέβουν το βράδυ στο γήπεδο κινδυνεύει και με τιμωρία!
Ζείδωρον
Απίστευτες εικόνες στην προπόνηση του Ηρακλή χτες! Σε ρινγκ μετατράπηκε το προπονητικό κέντρο της Μίκρας έπειτα από εισβολή εξαγριωμένων οπαδών που επιτέθηκαν σε παίκτες και μέλη της διοίκησης του Γηραιού.

«Χαμός» στην προπόνηση του Ηρακλή το Σάββατο το μεσημέρι.
Οπαδοί της ομάδας επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο της Μίκρας, στο οποίο εισέβαλαν με άγριες διαθέσεις για να διαμαρτυρηθούν για την αποτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα μέσω των πλέι-οφ και για την διοικητική αβεβαιότητα.

Οι περίπου 50 οπαδοί κατευθύνθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους παίκτες της ομάδας, που άφησαν την προπόνηση και κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια. Επόμενος στόχος, τα περίπου πέντε μέλη της διοίκησης που παρακολουθούσαν από κοντά την προπόνηση.

Ενώ τα πνεύματα έδειχναν να έχουν ηρεμήσει, έπειτα και από την παρέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που έφτασαν στη Μίκρα, οι παίκτες του Ηρακλή όταν ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους δέχθηκαν δεύτερο κύμα εισβολής από τους οπαδούς. Ακολούθησαν έντονες συμπλοκές μεταξύ οπαδών και παικτών, που αναγκάστηκαν να έρθουν στα χέρια προκειμένου να επιστρέψουν και πάλι στα αποδυτήρια.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του Ηρακλή

Σοκαρισμένοι είναι οι παίκτες του Ηρακλή μετά την επίθεση που δέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. 

Έτοιμοι να αντιδράσουν είναι οι παίκτες του Ηρακλή μετά την επίθεση που δέχτηκαν από τον κόσμο της ομάδας. Άπαντες ήταν σοκαρισμένοι μετά τα όσα συνέβησαν και κάποιοι έχουν εκφράσει την επιθυμία να μην κατέβουν στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Όπως είναι λογικό, προπόνηση δεν έγινε, μετά τα όσα έλαβαν χώρα στη Μίκρα, ενώ οι παίκτες πέρασαν αρκετή ώρα στα αποδυτήρια προκειμένου να ξεπεράσουν το σοκ και φυσικά να δουν τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Από κάποιους ακούστηκε η επιθυμία να μην κατέβουν οι παίκτες να αγωνιστούν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και αποφυγή νέας επίθεσης.

Καταδικάζει και αφήνει αιχμές ο Ηρακλής

Το… «ντου» των οπαδών του Ηρακλή στις εγκαταστάσεις της ομάδας, καταδίκασε η διοίκηση του «Γηραιού» με ανακοίνωση που εξέδωσε. 

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου καταδίκασε η ΠΑΕ Ηρακλής, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Παράλληλα, αφήνει αιχμές για το χρονικό σημείο το οποίο επέλεξαν οι οπαδοί να κάνουν επίθεση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού αυτά τα επεισόδια ήρθαν λίγες μέρες πριν την πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καταδικάζει τα απαράδεκτα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα σήμερα στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.Επιπλέον δηλώνει ρητά ότι είναι αποφασισμένη να προστατεύσει με κάθε τρόπο τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος από γεγονότα τα οποία αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας μας.

Τέλος, δηλώνει ότι τα γεγονότα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά, καθώς εκδηλώθηκαν λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση συνέντευξης τύπου του σχεδιασμού της επόμενης ημέρας της ομάδας».

http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: