Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Νέα άθλια επίθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στον Παναιτωλικό δυναμιτίζει τον "τελικό" της Τετάρτης

Από την προηγούμενη Δευτέρα 10/6,μετά την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό,η διοίκηση της ιστορικής ομάδας του Βόλου, με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον ελαφρύ τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Σταμάτη Καρρά, επιτίθεται συνεχώς κατά της ομάδας του Αγρινίου με ανακοινώσεις της και προσφυγές στη Δικαιοσύνη.

Από τότε γράψαμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου βάζει φωτιά στα play off κι απ' ό,τι φαίνεται συνεχίζει να πυροδοτεί τον αγώνα της Τετάρτης,που θα γίνει στο Βόλο, ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Για την ώρα καμία αρμόδια αρχή δεν έχει αντιδράσει στις ανακοινώσεις της ΠΑΕ του Βόλου.

Να δούμε μετά και τις σημερινές εμπρηστικές κι άδικες κατηγορίες κατά του Παναιτωλικού ποιος θα έχει την ευθύνη αν διάφοροι ανεγκέφαλοι "επιστήμονες" τα κάνουν λαμπόγυαλο στο Πανθεσσαλικό την Τετάρτη;

Επί της ουσίας του αγώνα:στον Παναιτωλικό αρκεί και η ισοπαλία για την άνοδο,ενώ αντίθετα ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και μόνο νίκη!

Δυστυχώς για τον Παναιτωλικό έχασε χτες στη Θεσσαλονίκη τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τον Ηρακλή και να πάει στο Βόλο την Τετάρτη για τουρισμό με το εισιτήριο της ανόδου στο τσεπάκι του.

Ετσι το τελευταίο παιχνίδι των play off της Football League μεθαύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου θα είναι ο "τελικός" που θα αναδείξει την 4η ομάδα που θα ανέβει στην Α' Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με σημερινή της ανακοίνωση καλεί τους οπαδούς της ομάδας της να δώσουν βροντερό «παρών» στο Πανθεσσαλικό, βάζοντας γενική είσοδο στα πέντε ευρώ, κατηγορεί τον Παναιτωλικό σαν «ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση», ενώ αναφέρεται και στον Παύλο Γερουλάνο, θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

«Η ώρα έφτασε!!! Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την Super League!

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος.
Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ».

 Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: