Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Υπό το φως των προβολέων έσβησε το όνειρo του Ηρακλή στο Αγρίνιο,έχασε 2-0 από τον Παναιτωλικό (βίντεο)

Ο Παναιτωλικός νίκησε και μετά την ισοπαλία στο Βόλο ισοβαθμεί στην πρώτη θέση των play off με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Πραγματικό ντέρμπι σήμερα στο Αγρίνιο,ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ηρακλή για την δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League!Ισως ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια.
Με τον Παναιτωλικό να δικαιώνεται από το τελικό αποτέλεσμα,ενώ ο Ηρακλής έφυγε απογοητευμένος, μετά από μία τόσο καλή εμφάνιση έμεινε στον ένα βαθμό και μείον 4 από τους πρωτοπόρους!

Μπροστά σε 6.000 περίπου θεατές και με ιδανικό καιρό οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο,παρά την κούραση μετά από 41 αγώνες,η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω και η εξέδρα ήταν σε διαρκή ένταση!!!Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά και αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί έστω και τώρα στα play off την έδρα του.Ο Ηρακλής ήθελε κι αυτός πάσι θυσία να μην μείνει από τώρα εκτός διεκδίκησης.

Στο 1ο κιόλας λεπτό ένα πολύ καλό σουτ του Σίσιτς με το αριστερό,απέκρουσε ο Χουάντερσον!

Αλλη μία καλή ευκαιρία είχε ο Μπελόν στο 12'.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής ισορόπησε κάπως κι άρχισε δειλά δειλά να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση.

Φοβερή φάση στο 25',που δυστυχώς δεν κατέληξε σε γκολ για τον Παναιτωλικό!
Ο Μπελόν έφυγε στην αντεπίθεση και χώθηκε στην άμυνα του Ηρακλή,όπου επωφελήθηκε από τις κόντρες, αλλά δεν πρόλαβε με το κεφάλι να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία. όπως και ο Καμαρά στη συνέχεια και τελικά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

Στο 33' από το πουθενά λίγο έλειψε να προηγηθεί ο Ηρακλής,ευτυχώς ο Τακίδης αντέδρασε ψύχραιμα στην κεφαλιά από κοντά του Ισαάκ.

Και στο 36' ο Κούσας από πολύ καλή πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.
Και λίγο μετά στο 40' το γήπεδο πήρε φωτιά,όταν ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά ψαράκι,μετά από σέντρα του Καμαρά από δεξιά,άνοιξε στο σκορ για τον Παναιτωλικό.
Αλλη μια καλή φάση στο 43',κεφαλιά του Κούσα σε φάουλ του Σίσιτς απέκρουσε η άμυνα του Ηρακλή.

Κι όμως το ημίχρονο δεν είχε τελειώσει:από μία καλή φάση είχαν οι δύο ομάδες στο ένα λεπτό των καθυστερήσεων!

Δυνατά και χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο,με τη μπάλα πάνω κάτω συνεχώς!
Ο Ηρακλής δεν έλεγε να τα παρατήσει,ίσως να ήταν και πιο απειλητικός από το πρώτο μέρος,ενώ ο Παναιτωλικός ήθελε ένα ακόμα γκολ για να σιγουρέψει τη νίκη του.

Μετά το 60' το γήπεδο πήρε φωτιά μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο!
Ο Ηρακλής φόρτσαρε όσο περισσότερο μπορούσε και κάποιοι ανεγκέφαλοι από τη μικρή εξέδρα επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο.Ευτυχώς τους συγκράτησαν οι ψυχραιμότεροι.


Στο 78' είχαμε ένα όμορφο εφέ καθώς άνοιξαν τα μπεκ του γηπέδου κι άρχισαν να καταβρέχουν γκαζόν και παίκτες,μόνο που κράτησε λίγο!!!!

Και στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι και το 94',το παιχνίδι ήταν το ίδιο δυνατό αλλά το σκορ παρέμεινε στο 1-0,ώσπου ακριβώς στη λήξη του αγώνα ο Καμαρά έβαλε τη σφραγίδα του μ' ένα προσωπικό γκολ.Μπάσιμο από δεξιά,πέρασε τους πάντες και πλάσαρε πανηγυρικά τον τερματοφύλακα του Ηρακλή.

Εκεί στη λήξη είδε και ο Μελισσάς την κόκκινη κάρτα,που μάλλον την ήθελε!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας(72 Ιωάννου), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν(86' Μουμίν), Καμαρά, Κουτσοσπύρος(75' Φαβάλι).

Ηρακλής (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Φερνάντες, Ουκάρ, Τσέρκεζος, Λόπεζ, Βαγγελόπουλος, Στεφανίδης, Σιατραβάνης(85' Γεωργίου), Ισαάκ(54' Χιονίδης), Σαράφογλου(64' Κιρόφσκι), Σαββίδης.


από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: