Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Στηρίζουμε τα παιδιά και τους νέους στο Δήμο Αγρινίου

Με πράξεις Αλληλεγγύης Στηρίζουμε τα παιδιά μας

Οι Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγρινίου με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στους συμπολίτες μας, για τη στήριξη των οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Είναι ένα κάλεσμα ευαισθητοποίησης σε όλους όσους επιθυμούν να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους, με την προσφορά σχολικών ειδών, για την ενίσχυση των παιδιών και των νέων μας που έχουν πραγματική ανάγκη.


Τσάντες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, μπλοκ ιχνογραφίας, ξυλομπογιές - χρώματα, κασετίνες, σετ γεωμετρίας, βιβλία ελληνικά & ξενόγλωσσα κ.ά. (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση), μπορούν να δώσουν χαρά και να βοηθήσουν ουσιαστικά τους μαθητές στο νέο τους ξεκίνημα.

Τα σχολικά είδη θα συγκεντρώνονται, από τη Δευτέρα 16 μέχρι και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε περίπτερο που θα εγκατασταθεί στο κέντρο του Αγρινίου (πεζόδρομος Χαριλάου Τρικούπη).
Το περίπτερο θα λειτουργεί, από εργαζόμενους των Δομών, αλλά και εθελοντές που επιθυμούν και είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν, τις καθημερινές 9:00πμ - 14:00μμ και 18:00μμ - 21:00μμ, καθώς και το Σάββατο 9:00πμ - 14:00μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι εθελοντές μπορούν να απευθύνονται στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (Χαριλάου Τρικούπη 69, 30100, Αγρίνιο, τηλέφωνο 26410-39440).

Στις σημερινές σκληρές συνθήκες, έχουμε όλοι την ευκαιρία, μέσα από την ελάχιστη συνεισφορά μας, να γίνουμε αρωγοί μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει την κοινωνική ευθύνη πράξη και στηρίζει με Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη το παρόν και το μέλλον των παιδιών.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ειλικρινή συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκριση και συνδρομή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: